obsługa (1) 1. przy montażu nikt nie informuje o tym, że rachunki przychodzą na pocztę... niezadowolony klient ge - opinia (1) Zdecydowanie nie polecam tej formy, słaba jakość usług, przedłużają umowę bez... ge Jest Dobrze (1) Transfer ok... Serwis też ok ... ceny w normie, dużo na dc++ widać Piotrek
Tragedia obsługi (1) Mieszkam w Gorzowie Wlkp. Tutaj Multimedia zmonopolizował rynek. Jesli już... xxxxxxxx Nie jest zle, ale moglo by byc troche lepiej (1) Jestem klientem UPC od kilku lat. W ostatnim czasie mialam dwie awarie... Mari drogo i słabe promocje (1) drogo i słabe promocje biladen Ewa - opinia (1) oszukują, nie dotrzymują warunków umowy!! miałam płacić 99 zl, płacę 190, do... Ewa nie jest źle ,ale (1) Firma jako firma widać,że sie starają czasami jaest lepiej a czasami nie... Jarek Arogancja jak za komuny (1) Właśnie bez mojej zgody ta dziadowska firma zmieniła ofertę programową, Ireneusz Adamczak Jest troche drogo ale jaokść ok. (1) Jestem stałym klientem 7 lat. Korzystałam ze wszystkiego i z róznych... Iza nie polecam, szukajcie innych operatorów (1) 1. nie informują o opłatach instalacyjnych 2. nie informują że faktura... Roman straszne... (1) sprawdzalem juz kilku dostawcow internetu ale takiego czegos nie widzialem... sowa damianolol - opinia (1) robią mocno w konia przy podpisywaniu umowy! biora pieniądze za podłączenie... damianolol damianolol - opinia (1) robią mocno w konia przy podpisywaniu umowy! biora pieniądze za podłączenie... damianolol POLECAM (1) Mam z Jarsatu zarówno internet jak i telewizję kablową i jestem bardzo z nich... viper7 Damian - opinia (1) zero reakcji jakich kol wiek na awarie i inne rzeczy trzeba czekać miesiącami... Damian