Marek - ocena (1) Internet działa kiepsko, raz jest raz nie ma. Tragedia. Marek Aa - ocena (1) (...) Dwa lata temu zadzwonili z vectry i przedłużyli umowę na usługi na... Aa Inka - ocena (1) 8.01.25 zamówiłam tv z vectry, monter tak samo umowa przyszedł 13.01.25.... Inka
Małgorzata - ocena (1) Nie działał mi internet ale konsultant pomógł mi to naprawić w 15 minut i... Małgorzata Jan - ocena (1) Oni z najbardziej błahej sprawy potrafią stworzyć wielki problem. Jan Jacek - ocena (1) Zaśmiecone całe klatki ulotkami. Odłączają internet jak się spóźnisz 4 dni z... Jacek Hanna Zieman-Kulla - ocena (1) Beznadziejna sprawa. Po wymianie dekoderów TV nie da się oglądać.... Hanna Zieman-Kulla Tomm - ocena (1) Tv średniej jakości, dość często są różnego rodzaju zakłócenia i przerwy.... Tomm Sobieskiego - ocena (1) Ciągłe zrywanie połączenia z internetem, duży pobór prądu przez ich router. Sobieskiego Kamila - ocena (1) Firma krzak. Unikać jak ognia. Wiecznie niedziałający internet oraz tv.... Kamila Marcin - ocena (1) Co chwile podwyżki rachunków. Pojawiają się tylko nowe absurdalne pozycje na... Marcin Piotr - ocena (1) Bardzo dużo awarii TV, internet też nie działa z taką prędkością jak... Piotr Daria - ocena (1) Tragedia. Internet zanika po kilka razy dziennie i to na długi czas. Reset... Daria Rybno - ocena (1) Internet miejscowość Rybno tragedia zacina rozłącza się co chwilę w godzinach... Rybno Drodka - ocena (1) Masakra. Nie polecam. Internet ciągle zanika. Kontakt z Biurem Obsługi tylko... Drodka Andrzej Kalicki - ocena (1) stałe zakłócenia obrazu i głosu Andrzej Kalicki Andrzej - ocena (1) Usługi coraz droższe, a jakość nie poprawia się. Andrzej Andrzej Kalicki - ocena (1) co kilka minut odbiór przerywany, częste zakłócenia obrazu Andrzej Kalicki Adam - ocena (1) Przery w dostawie internetu to standard rozmowa z serwisem (konsultant bez... Adam Bs - ocena (1) Internet ciągle nie działa, na zgłoszenia odpowiadają w stylu: u mnie działa Bs