Rybno - ocena (1) Internet miejscowość Rybno tragedia zacina rozłącza się co chwilę w godzinach... Rybno Drodka - ocena (1) Masakra. Nie polecam. Internet ciągle zanika. Kontakt z Biurem Obsługi tylko... Drodka Andrzej Kalicki - ocena (1) stałe zakłócenia obrazu i głosu Andrzej Kalicki
Andrzej - ocena (1) Usługi coraz droższe, a jakość nie poprawia się. Andrzej Andrzej Kalicki - ocena (1) co kilka minut odbiór przerywany, częste zakłócenia obrazu Andrzej Kalicki Adam - ocena (1) Przery w dostawie internetu to standard rozmowa z serwisem (konsultant bez... Adam Bs - ocena (1) Internet ciągle nie działa, na zgłoszenia odpowiadają w stylu: u mnie działa Bs Anna Tomczak - opinia (1) Firma oszustów, składa oferty telefonicznie, potem udaje, że tych ofert nie... Anna Tomczak Katarzyna Michna - opinia (1) Opisałam problem i otrzymałam właściwą pomoc, jestem zadowolona Katarzyna Michna Gosia - opinia (1) Najgorsza obsługa klienta. Po przedłużeniu umowy od trzech miesięcy walczę z... Gosia Elżbieta - opinia (1) Ponieważ kończyła mi się umowa mój telefon się rozdzwonił . Pani oświadczyła... Elżbieta msikorski89 - opinia (1) Szybka i sprawna obsługa. Duża wiedza techniczna u Konsultantów co nie zawsze... msikorski89 Marr - opinia (1) Czegoś takiego jeszcze nie widziałem. Awarie, notoryczne spadki prędkości,... Marr Izabela - opinia (1) Tragedia tragedia i jeszcze raz tragedia. Jeśli chodzi o internet nie mam... Izabela czy to wazne? - opinia (1) internet w godzinach wieczornych prawie w ogóle nie działa, nawet... czy to wazne? Dariusz - opinia (1) Bardzo cwane podejście firmy. W rejonach gdzie nie ma żadnej konkurencji... Dariusz Urszula - opinia (1) U mnie wszystko działa dobrze, szybki serwis. Oferta super z Netflix Urszula Jeszcze klient - opinia (1) Dramat. Przerwy w dostępie po kilkanaście godzin. Odpowiedź na infolinii po... Jeszcze klient xxxxx - opinia (2) Beznadziejna Telewizja nie polecam nikomu co miesiąc przysyłają wyższe... xxxxx Klient - opinia (1) bardzo dobra obsługa w salonie na 10 lutego, super oferta z netflixem Klient