wypowiedzenie umowy (1) Po 15 latach spotyka mnie kara za terminowe oplaty w wysokosci 700zl,za to ze... Jest tak, jak chciałem (1) Mam pakiet TV + Internet w domu. Na razie jestem zadowolony. Sygnał TV bardzo... Euzebiusz Słabo (1) Bardzo słabo. Internet taki to o kant d..y potłuc. Pan D
Kołchoz...... (2) Żenująca obsługa przez infolinię. Zero logiki !! Telewizja miała być dla... olany klient Vectra kompletny brak zainteresowania klientem i usunięciem awarii (1) Klient Vectra niejako z przymusu(brak innych operatorów).Rok temu miałam... Marta Katastrofa (1) Vectra przejęła nas od lokalnego dostawcy i nagle wszystko się posypało.... Wiktor dobry dostawca (1) Polecam. Mam internet, telefon i telewizję, w zupełności mi to wystarcza.... Bartosz Nie polecam usług w C.H. Madison (1) Wszystko byłoby okej, gdyby nie fakt, że 1 rachunek miał być niższy o 50% z... J&M Jak dlugo jeszcze .... (1) Mam problem z UPC. Mam strasznie słaby transfer, zamiast 120 jest 3 lub 7. Sa... Bea porażka (1) Internet działa w miarę poprawnie choć niby LTE a potrafi drastycznie... Rusłan Wybierz inna kablowke (2) Nawet nie potrafia sie normalnie rozstac z dlugoletnim klientem,-zaklocaja... Gdynia-karwiny Stanowczo odradzam (1) Najpierw nie chcą przyjąć urządzenia po starej umowie bo nie miałem dowodu... Piotr Beznadzieja (1) Usługodawca nie wyzwiązuje się z umowy, ma częste awarie, system obsługi... K.K.T.R Właśnie wypowiadam (1) Po 3 latach już mam dosyć tego dostawcy. Naprawdę nie polecam. Kręcą i mącą... karol PORAŻKA, NIE POLECAM (1) Mam internet prawie rok - pakiet 50 Mbps, od samego początku były problemy z... Tomek Niestety nie polecam (1) Jakiś czas temu przeprowadziłem się do miejsca, gdzie jedyną możliwością... mnk umowa podpisana w grudniu , a internetu w lutym nawet jeszcze...nie ma (1) dodzwonic sie nie mozna umowa podpisana w grudniu, a mamy juz luty i... iwona obsługa klienta (1) bardzo kiepska jakość obsługi klienta, od 1,5 roku jestem klientem VECTRA... endriu Porażka (1) Ludzie rezygnujecie z Vectry!!!!! Nie przedluzajcie umów !!!! Najgorsza firma... Olsztyn Porażka (1) Dotychczas korzystałem z telewizji przez satelitę i było wszystko OK. Jak w... Szymek