Od biedy ujdzie - dla cierpliwych (1) Dzięki złożeniu wypowiedzenia usług rok temu udało się "dostać" na pożegnanie... Artur Nie polecam, wszystko nie jest jak być powinno (1) Internet ciągle się rozłączą , ciężko się dodzwonić i dowiedzieć... Monika Odradzam (1) Chyba najgorszy dostawca internetu jaki może być... Co najmniej raz w... Marek
telewizja (2) i znow awaria dzis 1 1 2010 i problemy z telewizja robert Kpina (1) mam od nich telewizję i internet co chwilę awarie raz nie ma telewizji raz... Anna Jedna wielka porażka... (1) ...z której później, dodatkowo, trudno się wypisać bez strat typu opłata za... Dusiołek Pro Internet - Vectra (2) Czy ktoś słyszał żeby Vectra przejmowała Pro Internet ? Aga Brak internetu przez 2 miesiące i to jeszcze nie koniec (1) Witam. Chciałbym poinformować wszystkich obecnych jak i przyszłych klientów... Paweł D Ciecie kosztow (2) Za miesiac konczyla mi sie umowa ktora mialem na tv i internet placac 86zl i... Grzegorz Nowa super oferta (1) To już nie ta sama telewizja. Super jakość cyfrowa, szybki internet i co... Zadowolony Mario (1) Pozytywna opinia. Rozwój jest widoczny nawet gołym okiem. Mario Spoczko (1) Internet działa świetnie, da się oglądać filmyw 4k, ale do czasu; raz na... dsfdsf Vectra naciąga na kasę (1) Chciałam przenieść usługę na nowy adres, uzyskałam odmowę, gdyż pod nowym... Marta Fatalna firma (1) Nie polecam. Dzwonią, obiecują, nie dotrzymują słowa. Ani przepraszam, ani... Michał obsluga klienta (1) Jak masz awarię to zapomnij że się gdziekolwiek dodzwonisz, jeśli... Kuba Beznadzieja (1) Bardzo marna jakość usług. Od prawie 2 m-cy nie mogę się doprosić o poprawne... Michał Dno (1) Niemal non stop awarie a przy zgłoszeniu umawiasz sie z serwisem na konkretną... Paweł Telewizja kablowa (1) Korzystam z telewizji prointernet ok.7 lat i nie mam żadnych zastrzeżeń... KRZSZTOF INTERNET OK (1) Oby wszyscy operatorzy tak działali jarko Prędkość internetu skrętka (1) Na Orunii Górnej łącze symetryczne na skrętce 100MBit. Łącze super... Robert