Fatalna firma (1) Nie polecam. Dzwonią, obiecują, nie dotrzymują słowa. Ani przepraszam, ani... Michał obsluga klienta (1) Jak masz awarię to zapomnij że się gdziekolwiek dodzwonisz, jeśli... Kuba Beznadzieja (1) Bardzo marna jakość usług. Od prawie 2 m-cy nie mogę się doprosić o poprawne... Michał
Dno (1) Niemal non stop awarie a przy zgłoszeniu umawiasz sie z serwisem na konkretną... Paweł Telewizja kablowa (1) Korzystam z telewizji prointernet ok.7 lat i nie mam żadnych zastrzeżeń... KRZSZTOF INTERNET OK (1) Oby wszyscy operatorzy tak działali jarko Prędkość internetu skrętka (1) Na Orunii Górnej łącze symetryczne na skrętce 100MBit. Łącze super... Robert Kompletne DNO (2) Vectra to kompletne DNO. Trafiłem "pod jej skrzydła" z przypadku, gdyż... Abonent Internet - super!... Firma? Najgorsza! (2) Sama usługa, czyli internet - super! Łącze symetryczne, światłowód do domu,... Tomasz Robetr - opinia (2) Niestety ale nie mogę wystawić pozytywnej opini.Vectra nie przeniosła mediów... Robetr Dno!!! Ignorowanie klienta! !!!!! (4) Nie polecam tej telewizji,właśnie wybieram się po wniosek na rezygnacje.... Agnieszka Badziewie (3) Jest to moja pierwsza i ostatnia umowa z tą firmą. Rozmawiam z gościem przez... Bartosz Jestem zadowolony (1) Posiadam i nich Internet 60Mbps, oraz cyfrówkę. Ja nie narzekam. Fakt, że... Klient Słaba jakość usługi TV kablowej (2) Z niecierpliwością czekam na wypowiedzenie omowy abonamentu TV. Poziom... WW Nie polecam (1) Tragiczna obsługa klienta Tadeusz Najlepsz1 oferta w gdyni (3) Jestem zadowolona co do ceny i jakości usług,czytelna umowa .To co czytam u... anna Zecydowanie NIE polecam! (1) Jestem bardzo nie zadowolony zarówno z usług tej firmy jak i współpracy... Wajdelota przez wiekszosc czasu dziala ale ponizej oczekwan... (1) Do oceny zmusila mnie lekcewazaca infolinia klienta... Uwagi "Pana... czarodziej Anonim - opinia (1) Osoba która była podłączyć u mnie w dniu dzisiejszym internet z telewizja był... Anonim Jak namieszają ze swojej winy, to klienci mają przechlapane. (1) Całkowicie niekompetentna obsługa. Przy cesji umowy namieszali ze swojej winy... wkurzony