Nie polecam (1) Obsługa niekompetentna, jakość obsług poniżej krytyki. Notoryczny problem z... Aga Reklamacja (1) Monter pomimo ustalonego terminu, nie zjawił się, by zamontować modem.... Agata Zadowolony (1) Internet fatalny przerwy w dostawie to standart dzisiaj od rana nie ma i... Klient
Nie polecam (1) Najniższa jakość internetu. Kilkugodzinne przerwy w internecie to standard.... bg Wiarygodność firmy (1) Kompetencje pracowników, a tym samym wiarygodność firmy to mniej niż zero. Na... adg Ttotalny brak szacunku do klienta. (1) Skandaliczna obsługa klienta tak w punkcie obsługi, przez monterów jak i przy... Wojciech Kilkowski Nie polecam (1) Z braku szerszego grona dostawców w moim bloku zdecydowałam się na Vectrę.... Ona Nie polecam (1) Firma - zaścianek. Aby zrezygnować z TV trzeba napisać specjalną prośbę i... Robert Zdecydowanie ODRADZAM (1) Rzadko się fatyguje, ale piszę to ku przestrodze. Jeżeli masz wybór to... Marta prawdziwa masakra (1) prawdziwa masakra od 1/2015 do 12/2017 to prawdziwa masakra . ciągłe... biuro Nie polecam (1) Częste awarie,od miesiące przynajmniej raz dziennie przerywa Internet na... Olek Nie polecam, wręcz ostrzegam (1) Czytam negatywne opinie i w pełni się zgadzam- kontakt telefoniczny-... Niezadowolony Brak internetu (2) Notoryczny brak internetu oraz sygnału w tel stacjonarnym. Doprowadza mnie to... Avi Nie polecam (1) Niska jakość usług. Problem przy rozwiązaniu umowy. Kamil Multimedia Energia/internet/TV bardzo odradzam (1) Odradzam Multimedie a w szczególności podpisywanie umowy o energie.... Monika firma,z której radzę rezygnować (1) Korzystam kilka lat z usług upc i jak działa to jakoś leci,ale żeby kogoś... julia Masakra (1) Nie wiem z jaka firma podwykonawcza(instalatorzy) UPC wspolpracuje ale chyba... Zawiedziona Olek (1) Czeste awarie,slaba oferta.No i naciagneiety zostalem na jakiegos... Olek Omijać szerokim łukiem. (1) Internet zawodny i niestabilny ale to tylko wierzchołek góry lodowej. Obsługa... HazeSmoker Jak długo jeszcze (1) Od trzech miesięcy bardzo żle działa internet/zawiesza się średnio 5 razy... Roman Kraus