Magda - opinia (1) Bardzo robią problemy nic nie można z nimi załatwić przez telefon tylko... Magda Jacek - opinia (1) Przeniosłem swój numer telefonu do TK Chopin. Korzystają z sieci Plus GSM.... Jacek Kacper - opinia (1) Tragedia !!!! firma dno dna. nie znam drugiej takiej. próba wypowiedzenia... Kacper
Tom (1) Awaryjność internetu poniżej krytyki, dwa dni trzeba czekać aby ktoś... Tom Jeśli zależy wam na stabilnym dostępie do sieci (1) polecam omijać. Od kilku dni używam komórki jako modemu, bo internet albo... Anonim Kruk (2) Super alternatywa dla komercyjnych sieci kablowych, tylko szkoda, że nie na... Adam TK Chopin Pilotów (6) Zdecydowałam się na skorzystanie z oferty TK Chopin gdy tylko dotarła do... Julia omijać (2) Polecam omijać. Przy podpisywaniu umowy wszystko ładnie, do czasu przyjścia... Bert najgorsza firma w polsce a szczegulnie oddzial dolnoslaski (2) Najgorszy przedstawiciel handlowy wdolnoslaskim oddziale to pani Alicja... strzegomianin ekran zasłonięty reklamami (1) Lepiej nie podpisywać umowy. jak minie 14dniowy okres kiedy można zrezygnować... marcin Słaba firma (1) Byłem zmuszony wziąść tego operatora gdyż inny nie obsługuje tej ulicy. Tv... Jakub Najgorszy dostawca usług (2) UPC dopisuje do rachunków dodatkowe usługi których klient nie zamawiał. Nie... Mariusz Awarie internetu (3) W ciągu roku to już nie pierwsza awaria. Wczoraj od ok 15 prawie do północy... Leszek Uwaga! chcesz się wk....? skorzystaj z usług vectry! (1) Ostrzegam wszystkich przed nierzetelną i śmieszną firmą vectra! Chcesz się... Jack Obsługa bardzo słaba (2) Sytuacja z chwili obecnej. W poczekalni 6 osób w kolejce, było 7, ale dali... Daga Internet do ... (2) Nie polecam nikomu tej firmy. Internet dostarczany przez tą firmę jest... ... Nie polecam (1) Słaba oferta i okropna obsługa, do tego regularnie zaśmiecają klatki schodowe... Janusz Ch. Byłam abonentką (1) Zrezygnowałam z usług Multimediów z powodu nie lojalności tej firmy. Nie... ela Ciągle przerywa (1) Internet sredinio co drugi dzień przerywa. Po zgłoszeniu telefonicznym i... Natalia Całkowity brak kompetencji (1) Prośba o sprawdzenie przyłącza do podłączenia telewizji i internetu okazała... Maria