Anonim - opinia (1) Nie polecam , co dziennie przycina się tv i brak sygnału, tragedia Anonim Paula - opinia (1) Polecam. Wszystko w porządku i profesjonalnie Paula Tom - opinia (1) Telewizja internetowa jedna wielka Tragedia co chwila awarie nie działa tv... Tom
Bbb - opinia (1) Totalna porażka, stanowczo odradzam. Bbb Urszula - opinia (1) Nie polecam. Nie potrafili poradzić sobie z usterką mojego kabla... Urszula SW - opinia (1) brak internetu permanentny, ruter ciągle offline SW Poirytowany Klijent - opinia (1) Można by określić usługi Vektry jednym słowem "żenada". Jeżeli ktoś chce się... Poirytowany Klijent Marcin - opinia (1) Najgorszy syf jaki można wybrać ciągły brak internetu Marcin Paweł - opinia (1) Nigdy więcej!!! Codziennie skanowanie kanałów, brak obrazu, przerywanie,... Paweł k - opinia (1) Dramat, codziennie jakis problem, przerywający internet.... k Anna - opinia (1) Masakra nigdy więcej. nie polecam! Anna Klient - opinia (1) Nie polecam, to jest dramat pod kazdym wzgledem. Biuro obsługi klienta na... Klient Klient - opinia (1) Nie polecam, to jest dramat pod kazdym wzgledem. Biuro obsługi klienta na... Klient Klient - opinia (1) brak kontaktu z biurem obsługi klienta, numery tel. nie działają, na maile... Klient niezadowolona klientka - opinia (1) Jest to najmniej profesjonalny dostawca internetu z jakim kiedykolwiek miałam... niezadowolona klientka Hanna - opinia (1) Stale są awarie, nie ma dnia by czegoś brakowało, szajs spolszczając brzydkie... Hanna Multidno - opinia (1) Codziennie ten g@wniany dekoder aktualizuje mi kanały przez co przerywa... Multidno Kama22 - opinia (1) Podpisałam umowę na internet dla Studenta na 10 miesięcy. Jak dla mnie jest... Kama22 maciej - opinia (1) Skarga na opieszałość Multimedia przy migracji nr tel. z Plus, skutkująca... maciej Basia - opinia (2) Niestety, aneks do umowy mamy do 31.01.2021 i niestety musimy do tego czasu... Basia