Tragedia w punktach obsługi klienta. (2) Zarówno w punkcie obsługi na osiedlu Żabianka jak i przy ulicy Wendy w Gdyni... Marek .... (2) Pierwszy raz w życiu piszę gdziekolwiek, jakąkolwiek opinię, ale poziom tej... aga nie polecam. non stop brak internetu i brak kompetentnych osob do jego naprawy (1) place za pakiet telewizja internet telefon. zasiegu non stop prawie nie ma .... ola.
3 x NIE ! (1) Nie polecam nikomu kto rozważa współpracę z tym dostawcą. Wysoka awaryjność... Danuta Vectra według mnie jest jak najbardziej ok (2) Jestem ich klientem od jakiegoś roku, jednak nie mogę powiedzieć że nie... DariuszSerk porażka!!! (2) Odradzam wszystkim usługi w Vectrze. Z VECTRĄ prawie w sądzie się spotkałam,... Magda Internet działa beznadziejnie, nie polecam! (1) Mimo dzwonienia i w miare porządnej obsługi internet jak ledwo zipał, tak... Piotr Odradzam ! (4) Tragedia, poza przyzwoitą ceną nie polecam i stanowczo odradzam ! Zaczęło się... lucky DNO DNA (1) DNO !!!! połowa kanałów zniknęła i nikt nic sobie z tego nie robi, co chwile... piotr porazka z katastrofa (1) numer 801949480 nie odpowiada wcale. Dodzwonienie sie gdziekolwiek graniczy... marek Internet UPC (1) Przez około ostatni rok płaciliśmy średnio dwukrotnie więcej za średnio... Morena Internet (1) Odradzam. Od prawie 3 miesiecy , w rejonie Gdansk/Morena/Jasien jest problem... karolek123e ŻENADA (2) Nigdy więcej vectry !!!Niekompetentni pracownicy na infolinii odsylajacy od... Jack232 Odradzam firmę Vectra, ciągłe awarie i przerwy w dostępie do usług (4) Od kiedy przejęli firmę Biall-net na Morenie z dostępem do internetu zaczęły... Michał Kompromitacja - trzymać się z daleka (2) Miałem dwa podejścia do tej "firmy": 1. Poinformowałem przez telefon, że mam... Marcin UPC - działa to dobrze, nie działa masz kliencie problem (1) Od 3 m-cy nie mogą naprawić/wymienić kabla doprowadzającego sygnał do... manego INTERNET OK! (2) ZAMÓWIŁEM INTERNET W OSIEDLOWEJ I JEST OK, DZIAŁA TAK JAK POWINNO BYC MAM OK... TOMASZ MULTIMEDIA schodzą na psy (1) od czterech dni proszę o usunięcie usterki internetu, - brak łączności z... NIEZADOWOLONA I WŚCIEKŁA Szczerze polecam (3) Nie rozumiem dlaczego większość wypowiedzi na forum na temat tej firmy jest... Student22 Nielegalne praktyki w umowie promocyjnej , rozwiązanie umowy (4) Podpisanie umowy na 24 miesiące w okresie promocyjnym na pakiet ( internet,... afi