totalna porażka firmy gdzie są własciciele ? (1) Szok że ta firma jeszcze istnieje na rynku to cud. Obsługa totalna... użytkownik polecam ! (1) Używam tego Internetu juz od 4 lat i jestem bardzo zadowolona z usługi.Nie... Haibara internet i telewizja (1) Ja zasadniczo nie jestem niezadowolonym klientem, choć nie miałem na moim... Przemek
Dekoder Horizon (1) Tragedia, dekoder non stop się wiesza Internet jeszcze, jeszcze (Internet... Mateusz super internet (1) Od 5 lat jestem użytkownikiem internetu którego dostawcą jest Pro-internet.... mieszkaniec Pierwoszyna UPC jest duzo lepsze od konkurencji. (2) Nie bardzo rozumiem czemu wszyscy narzekają. Zwiedziłem kilka różnych firm... Wojtek Obsługa w BOK w C.H.Chylonia (3) Facet z zarostem ok 30-ki Brak słów... Osoba wszędzie doszukująca się... mający nadzieję że w UPC będzie Tragedia w punktach obsługi klienta. (2) Zarówno w punkcie obsługi na osiedlu Żabianka jak i przy ulicy Wendy w Gdyni... Marek .... (2) Pierwszy raz w życiu piszę gdziekolwiek, jakąkolwiek opinię, ale poziom tej... aga nie polecam. non stop brak internetu i brak kompetentnych osob do jego naprawy (1) place za pakiet telewizja internet telefon. zasiegu non stop prawie nie ma .... ola. 3 x NIE ! (1) Nie polecam nikomu kto rozważa współpracę z tym dostawcą. Wysoka awaryjność... Danuta Vectra według mnie jest jak najbardziej ok (2) Jestem ich klientem od jakiegoś roku, jednak nie mogę powiedzieć że nie... DariuszSerk porażka!!! (2) Odradzam wszystkim usługi w Vectrze. Z VECTRĄ prawie w sądzie się spotkałam,... Magda Internet działa beznadziejnie, nie polecam! (1) Mimo dzwonienia i w miare porządnej obsługi internet jak ledwo zipał, tak... Piotr Odradzam ! (4) Tragedia, poza przyzwoitą ceną nie polecam i stanowczo odradzam ! Zaczęło się... lucky DNO DNA (1) DNO !!!! połowa kanałów zniknęła i nikt nic sobie z tego nie robi, co chwile... piotr porazka z katastrofa (1) numer 801949480 nie odpowiada wcale. Dodzwonienie sie gdziekolwiek graniczy... marek Internet UPC (1) Przez około ostatni rok płaciliśmy średnio dwukrotnie więcej za średnio... Morena Internet (1) Odradzam. Od prawie 3 miesiecy , w rejonie Gdansk/Morena/Jasien jest problem... karolek123e ŻENADA (2) Nigdy więcej vectry !!!Niekompetentni pracownicy na infolinii odsylajacy od... Jack232