Multimedia z Oddziałem w Świdnicy oraz kierownictwo w Gdyni (2) Oddział w Świdnicy oceniam bardzo nagannie jak również bezpośredni nadzór... Gość Polecam (1) Korzystam z usług Pro-internet od zeszłego roku i jestem bardzo zadowolony.... Mieszkaniec Gdańska Nie korzystałam jeszcze z lepszego internetu (1) Na początku awarie zdarzały się trochę częściej niż u konkurencji. Od... Rusałka, Orunia Górna
Obsługa woła o pomstę do nieba!!! (2) Punkt obsługi w Gdyni to dramat! Nie ma słów, którymi mogłabym wyrazić swoje... Agnieszka skuteczność (1) Firmę oceniam nie tylko po ofercie ale także po sposobie zachowania się w... Marek Masakra (1) Obsługa niekompetentna, każdy mówi co innego, wprowadzają ludzi w bład. 7 dni... Mo To ma być obsługa? (1) Zakończenie umowy czyli wypowiedzenie, nie może być dostarczone mailem,... Numer 699 w kolejce... Inetrnet w MultiMedia Gdynia (2) Ostatnio przedłużałem umowę w MultiMedia w pełnym pakiecie jak dotychczas,... Ted. Multimedia. (2) Multimedia to jakaś żenada. Co można zrobić, aby na Chyloni był jakiś wybór? Ewa. opinia (2) Miałem krótkie przerwy w internecie, zgłosiłem tel. po 2 godzinach przyjechao... costa Tragiczna firma, UNIKAĆ ZA WSZELKĄ CENĘ (2) Tragiczna firma. Mam (nie)przyjemność korzystać z ich usług od pewnego czasu... Mieszkaniec dzielnicy Matemblewo MASAKRA (1) Za tą cenę jaką dajemy Internet powinien płynnie chodzić a telewizja się nie... Aga Zbiór pomyłek i niekomepetencji (4) Ogólnie tragedia. poczynając od "monterów"jeden tylko był profesjonalny, inni... zioolo TRAGEDIA!! (1) ludzie omijajcie to firme jak mozecie to co ona oferuje to tragedia internet... Radek prowizorka ttk zaspa (2) smieszna ta nasza ttk zaspa tyle awarii co ostatnio -glowa boli kasa a jakze... magdziarz Vectra w S.M. Bałtyk (7) Zwracam się do Państwa z prośbą o wyrażenie opinii na temat usług... Mex Profesjonalnie (1) Pełne zaskoczenie zanim zadzwoniłem do upc przeczytałem opinie nie były... Piotr Tydzień bez neta (1) Witam, korzystam z multimedii od ponad roku, to już bodajże 3-4 przypadek,... zawiedziony Nie narzekam na internet w Upc (1) Od 9-ciu lat jest wszystko OK. Internet zawsze jest. Na przestrzeni tego... Marek Nikomu nie życzę kontaktów i usług Vectry (2) Odradzam, od ponad roku nic się nie zmienia na lepsze Wytrzymaliśmy rok z... Li