jeszcze nie narzekam, choć są pierwsze sygnały że nie jest dobrze (2) Niestety moje osiedle zostało w całości sprzedane Vectrze przez starego... fakty nie slowa Skandaliczna obsługa - UWAGA NA VECTRE (2) 7 Pażdziernika zgłaszałem pierwszą awarie telewizji i myślałem, że po paru... Paweł UPC Nie polecam ! (3) Witam, Przez kilka lat korzystaliśmy z usług UPC w sopockim mieszkaniu. W... Solhaljo
Banda chamskich oszustów (2) Początek był ok, ale po jakimś czasie... internet zrywa kilka razy dziennie... Paweł Korzystam z kabl.TV,internetu 30 Mb i telefonu (4) Jestem klientką Multimedia Gdynia od ponad 6 lat,a nie odnotowałam jakichś... Iwona Podpisuje się pod wszystkim zlymi opiniami (3) W lutym namówiono mnie telefonicznie (pół godziny przekonywania)na promocję... Lidia telewizja internet. (3) czekam ponad tydzień na podłączenie telewizji i internetu i nic. Dzwonie i... Jerzy Ostrzegam wszystkich przed wyborem tego operatora (2) Ciągłe awarie bez dokładnej informacji, co powoduje, że czlowiek w kółko... olutek1975@wp.pl Multimedia jest zła? (1) Nie rozumiem dlaczego większość wypowiedzi na forum na temat tej firmy jest... Student22 Złodzieje interentu!!!!!!! (4) Internet z tej firmy w ogóle nie działa. Brak jakiegokolwiek kontaktu z... Ola Multimedia - Oferta dla długoterminowego klienta (1) Płacę 112zł za 20MB internetu - masakra. Kupiliśmy z żoną telewizor, więc... Naytenic Uwaga ma Vectrę (2) Już po rozwodzie z ta pseudo firma,lecz to nie koniec przygód a mianowicie... Janek (...) (2) Co innego usłyszysz od konsultanta vectry co innego w tzw. regulaminie.... Witek Zadowolony klient od 2011r. (1) Jestem klientem Pro-Internet od 2011 roku w Kosakowie. Jak dla mnie nie ma... Piotrek przy umowie z MULTIMEDIA gdzie mam 80 MGbit/sek mój kolega ma (1) przy umowie z MULTIMEDIA gdzie mam 80 MGbit/sek a mój kolega ma 60MGbit/sek... gracz i twórca filmów na serwis Podłe draństwo (2) Od kilku dni zostałem pozbawiony przez Vectrę sygnału telewizyjnego... klient Beznadzieja całkowicie odradzam wszystkim (1) Stałych klientów traktują jeszcze gorzej niż nowych. Jeśli chce się zerwać... wkurzony totalna porażka (4) Gorzej niż źle.Obsługa klienta nawet nie nadaje się na 1 bo zera i tak nie... jarek Byla, bardzo niezadowolona klientka (2) Niestety moje doswiadczenia z firma Vectra sa tragiczne.O tyle o ile w miare... Edyta \"KLIENCI NABIIJANI W BUTELKE\" /....PRZEZ PRACOWNIKOW BOK - POD NR TEL> 244 244 244 (3) W dniu 9 bm przedluzalam telefonicznie umowe uslugi internet. konczaca sie... MALGORZATA