prowizorka ttk zaspa (2) smieszna ta nasza ttk zaspa tyle awarii co ostatnio -glowa boli kasa a jakze... magdziarz Vectra w S.M. Bałtyk (7) Zwracam się do Państwa z prośbą o wyrażenie opinii na temat usług... Mex Profesjonalnie (1) Pełne zaskoczenie zanim zadzwoniłem do upc przeczytałem opinie nie były... Piotr
Tydzień bez neta (1) Witam, korzystam z multimedii od ponad roku, to już bodajże 3-4 przypadek,... zawiedziony Nie narzekam na internet w Upc (1) Od 9-ciu lat jest wszystko OK. Internet zawsze jest. Na przestrzeni tego... Marek Nikomu nie życzę kontaktów i usług Vectry (2) Odradzam, od ponad roku nic się nie zmienia na lepsze Wytrzymaliśmy rok z... Li Internet - kazali zapłacić 230 zł za instalację (1) Zgłosiłem chęć podłączenia przez UPC internetu. Zebrałem wszystkie zgody na... Mariusz Pro internet - czy ktoś ma dziś problem z połączeniem 09.01.16? (1) Pro internet czy ktos ma dzis problem z polaczeniem misza Porażka! (2) Kiedyś było wszystko w jak najlepszym porządku, teraz częściej nie mam... Rafał Radomski Internet vectra, z którym niestety różnie bywa i dyplomatyczne odpowiedzi vectra na zgłaszane reklamacje. Żenada (2) To co w tej firmie się wyprawia, to więcej niż skandal. Sprzedaż łączy od... yerey Awaria Vectry odcięła klientów od telewizji i internetu (3) Sylwester z Dwójką, Polsatem czy TVN? Wrocławscy klienci popularnej sieci... Vectra Dział Pomocy Technicznej Multimedia to jakaś kpina! (2) W biurze obsługi klienta w Gdyni czekałam dzisiaj 50 minut, żeby się... GoŚĆ REKLAMACJA (2) Ze względu na nieprawidłowe działanie TVN, HD I EUROSPORT - (wyskakuje... Sikora Stanisław Porażka (1) Po złożeniu zamówienia w danym dniu nikt nie przyjechał, podobno oferte... Sylwia zamówienie (1) Złożyliśmy zamówienie na załozenie internetu. niestety umówionego dnia nikt... Agata Szarobura brudna obsługa. (3) Wczoraj byłem w kwestii rozwiązania umowy, a tam nie dość że oferta dno to... Mariusz Kpina i porażka (1) Spróbujcie coś załatwić w biurze obsługi... Nie jedna państwowa przychodnia... Janek Ich przedstawiciele manipulują starszymi osobami aby te podpisały umowy! (1) podają się za przedstawicieli większych firm energetycznych chodzą po... przestrzegam Profesjonalizm tej firmy nie miesci sie nawet w jakiejkolwiek skali :) (2) w skrocie... obsluga klienta - firma krzak - doslownie i w przenosni :)... don kichot :) jeszcze nie narzekam, choć są pierwsze sygnały że nie jest dobrze (2) Niestety moje osiedle zostało w całości sprzedane Vectrze przez starego... fakty nie slowa