Szczerze polecam (3) Nie rozumiem dlaczego większość wypowiedzi na forum na temat tej firmy jest... Student22 Nielegalne praktyki w umowie promocyjnej , rozwiązanie umowy (4) Podpisanie umowy na 24 miesiące w okresie promocyjnym na pakiet ( internet,... afi Porażka i nikomu nie polecam tego dostawcy usług (2) Kontakt z infolinią to jedna wielka pomyłka, osoby niekompetentne, nauczone... Piotr
Gdansk Nowy Port awaria w Pt (2) ponownie awaria wystąpiła w PT pod koniec dnia, i info że zostanie usunięta w... AdrianK Firma niepoważna (1) Niestety w mieszkaniu w którym mieszkałem byłem zmuszony korzystać z ich... Kamil Polecam obsługę przedstawiciela handlowego Marcina Kościńskiego z Multimedia Polska (5) Nie wiem skąd tyle złych opinii ale ja Polecam obsługę przedstawiciela... klient multimedia Tragedia (1) Dzisiaj wyjdzie ze nie dosc ze internetu brak 6-13 to od 22:30 znowu brak bez... Adam xxxx Internet (1) Notoryczny brak dostępu do internetu, sytuacja wciąż powtarzająca się. pero358 Ocena obsługi kablówki i internetu (1) Obsługa w biurze w Stargardzie jak i w Biurze na infolinii nie zasługuje... Wanda 57335 nr klienta Ada - opinia (1) Internet porazka. Cala niedziele bez internetu bo w pro nie ma nikogo kto by... Ada Przeciętni (1) Nie narzekam na ofertę od UPC, ponieważ oferta przewyższa wszystkie inne w... Krzysztof UWAGA! Unikaj VECTRY!!! PORAŻKA!!! (1) HAHAHA!!! po prostu MASAKRA!!! dlaczego korzystam z "usług" o ile tak to... NIEZADOWOLONA ciągły problem z dostępem do iinternetu (3) powtarzające się problemy z dostępem do internetu i jakość obsługi Klienta,... usługa Sopot Niezawodnie i zgodnie z unową (1) Mam od wielu lat w UPC wszystkie usługi. Bardzo niska awaryjność, duże... Wojtek Kpina i totalna porażka (1) Po 4 latach zrezygnowałam z MM. Nieustanny brak internetu, nikt oczywiscie... Gosieńka Trójmiejska Telewizja Kablowa na Zaspie (2) Awaryjność ,brak głosu w tej chwili w święta i inne dni ,śnieżenie,co chwila... użytkownik ttk Przestrzegam przed przedstawicielem handlowym na terenie Sopotu (3) ... który pełni funkcję przedstawiciela handlowego UPC - w Sopoci.... Przed... Piotr ... (1) Ogólnie usługi ok- przez czas trwania umowy nie miałem większych zastrzeżeń... Thnt totalne dno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (2) wystawiajac ta ocene biore pod wzglad caloksztalt firmy! nadawanie-kicha... czesio Internet jest ok (1) Używam internetu od około 2 lat i muszę powiedzieć że, z roku na rok jest... Darecki