przedstawiciel (1) Ok. Tygodnia temu skontaktowalam sie z przedstawicielem (opiekunem budynku) w... Marta Obsługa klienta (1) Zadzwoniłam do Obsługi klienta, aby dowiedzieć się jaki jest wynik sprawy,... Małgorzata ... (1) Podpisałam z nimi umowę, ale okazało się, że programy, które mi zainstalowano... Grażyna
TRAGEDIA (1) Po pierwsze, od zawsze problem z internetem. Urywa się. Zwłaszcza podczas... Ja Nie uczciwi (2) Umowę podpisałam pod adresem wynajętego mieszkania.. Pan Vectra zapewniał że... weresilo Świetny fachowiec. (1) Polecam w 100%. Świetna, szybka usługa, Pan Henryk przyjechał od razu(późny... Piotr Polecam szybka profesjonalna obsługa (1) Miałem problem z instalacja satelitarną wcześniej było u mnie dwóch... Marcin Rezygnuję ze względu na beznadziejny internet (2) Przemęczyłam się z Vectrą 2 lata, bo w moim bloku nie było innych dostawców,... Magda Odradzam !! (1) Nie bylo mozliwosci przeniesienia uslug na inny adres i gdy chcialem... Marcin uzytkownik od 24mc Nie polecam. (1) Zdecydowanie nie polecam. Jeśli chodzi o podpisanie umowy, to szybko,... Fryderyk Zdecydowanie nie polecam. (1) Nie polecam. Ludzie niekompetentni, niechlujni a do tego nie mają zielonego... Niezadowolony Nigdy więcej Vectry (1) INTERNET dziadostwo!!!! Zwiększyłam prędkość i nie ma żadnej różnicy.... Agnieszka Porządna firma (1) Z usługi skorzystałem w zastępstwie za inną Trójmiejską firmę, z której... Damian Zdecydowanie polecam! (1) Fachowa obsługa i montaż. Szybko i niedrogo Łukasz Solidnie (1) Bardzo lubię Behnków, montaż bardzo szybko, łatwo się umówic na wizyte.... Szymon Beznadziejne usługi (1) Przed Vectra mieliśmy na osiedlu innego operatora. Była rzetelna i sprawna... LESTER Zgłaszanie awarii (1) Czy ktoś kiedykolwiek się dodzwonić by zgłosić awarię...20minut i nic...... Karol Świetna robota (1) Dowiedziałem się o tej firmie z polecenia znajomego. Założenie kamer i... Dariusz Polecam (1) Fachowa obsługa, krótko zwięźle i na temat. Antena działa bardzo dobrze,... Klient Rozwiązali problem (1) Miałem problem z dekoderem nc+, wcześniej odwiedziłem kilka punktów i... Andrzej Prach