brak kontaktu (1) Brak tv od dwoch dni, zero kontaktu z dzialem pomocy technicznej. magda bronekvip1@wp.pl (2) Od kilku lat jestem klientem VECTRA mam TV telefon internet jestem bardzo... Bronisław strata pieniędzy i nerwów (1) Vectra powinna trzymać się od prowadzenia jakielkolwiek działalności... jacek
Vectra (2) Nie polecę nikomu tego operatora telewizji kablowej.Ciągle mam przerwy w... Izabela Nc+ pakiety których nie mam (1) A mnie tak profesjonalnie wykolowal przedstawiciel ze place za pakiety... Simon Fatalna firma (2) Fatalna firma nie polecam usług. Zamówiłem online po założeniu już były... Michal Naprawa TV (1) Odkręcenie i przykręcenie około 40 śrub to według tej firmy koszt 250 PLN...... Szymon Vectra (1) Badziewiaki!!! Ktoś napisał, że"doją" , delikatnie powiedział, biorą za nic.... Kaz warszawa (1) Vectra już całkiem spadła na psy.Klienta mają głęboko w d....e.Brak... warszawa jak dziala? (1) chcialam sie dowiedziec jak teraz z internetem z vectry? konczy mi sie... elizz ... (1) Wczoraj napisali e-maila, że internet nie będzie działał od godziny 0:00 do... Wqur. klient Porazka (1) Internet regularnie raz w tygodniu nie działa. Mimo kontaktu z infolinia i... Kasia POLECAM!! (1) W żadnym salonie w Gdańsku nie otrzymałem tak świetnej promocji którzej nie... Marcin Polecam!!! (1) Polecam usługi u tego Pana. Po mimo telefonu w niedziele rano, napawa/wymiana... Dominika Vectra naciąga na kasę (1) Chciałam przenieść usługę na nowy adres, uzyskałam odmowę, gdyż pod nowym... Marta Prawdziwy fachowiec P.Henryk (1) Z czystym sumieniem mogę polecić Pana Henryka, już na pierwszy rzut oka widać... D. same minusy (1) fatalna obsługa. wołają o pomstę do nieba. maciej Nie polecam (1) Niestety nie przyjmują zwrotów sprzętu w związku z końcem umowy pomimo iż... Jacek Jak najdalej od vectry (1) Wszystko w vectrze jest nastawione na dojenie a wypowiedzenie czegos graniczy... yan Arogancki sprzedawca, omijajcie szerokim łukiem więcej info patley03006@tlen.pl (2) Podpisałam umowę w/w punkcie.Zakupiłam wszytskie potrzebne rzecy.sprzedawca... gość