Maciej - opinia (1) Bardzo dobry kontakt, szybka obsługa. Polecam! Maciej Piotr - opinia (1) Droga vectro! Proszę o odpowiedź na forum publicznym na pytanie jak nazwać... Piotr Aga - opinia (1) Trafiłam do Globel już po dwóch wizytach w innych punktach. I tu miła... Aga
Żaneta - opinia (1) wyświetlacz w iPhonie wymieniony szybko i profesjonalnie, jestem zadowolona Żaneta Ewa Krukowski - opinia (1) Nie mogłam zamienić Nc+go zamienić na Online jak jest to teraz wymagane. Pani... Ewa Krukowski Gdynianka - opinia (1) Profesjonalna, szybka naprawa. Polecam na 100 % Gdynianka Dawid - opinia (1) To jest dramat. Standardowo dokonana płatność za usługę, z której korzystam... Dawid Krzysztof - opinia (1) Instalacja anteny satelitarnej w Gdyni, oraz konfiguracja dekodera Canal+... Krzysztof Nina - opinia (1) Super, dziękuję bardzo i polecam innym. Nina Aneta - opinia (1) Szybka, profesjonalna naprawa, bardzo polecam! Aneta Grzegorz - opinia (1) Montaż anteny satelitarnej, solidnie zrobiony. Polecam Grzegorz Magdalena - opinia (1) Obsluga masakra i ciężko się dodzwonić żeby o cokolwiek zapytać Magdalena Ignacy - opinia (1) Super obsługa, szeroki asortyment dostępny na miejscu i fachowa wiedza... Ignacy Beata - opinia (1) Szybka,fachowa naprawa.gorąco polecam. Beata Sterro - opinia (1) Najgorsza firma z jaką miałem do czynienia, jakość usług mają fatalna Sterro Solhaljo - opinia (1) Jeżeli macie możliwość skorzystać z innej telewizji kablowej/ sanitarnej to... Solhaljo Polecam! (1) Pełen profesjonalizm,bardzo dziękuję,sympatycznemu panu,polecam z czystym... Kati Polityka (1) Bardzo dobry Pan szybki i sprawny. Maciej Opinia (1) Jeśli macie problemy z tv sat to trafiliście pod dobry adres. Pan Henryk na... Ania obsluga techniczna (1) bardzo zla niekompetentna niezadowolona