Ania - ocena (2) Serdecznie polecam kancelarię Temida. Pani mecenas to wspaniała osoba z... Ania Anna Nawrocka - ocena (2) Współpraca z Panią Matyldą przebiegała bez żadnych zastrzeżeń. Profesjonalne... Anna Nawrocka Monika - opinia (2) Dzień dobry Skorzystałam z usług kancelarii w lutym 2022. Jako osoba... Monika
Krzysztof B - opinia (2) Oddałem sprawę w ręce kancelarii temida i to była najlepsza decyzja -... Krzysztof B Dagmara Baldowska - opinia (2) Bardzo miły kontakt i super porada. Bardzo dziękuję Dagmara Baldowska Marek Mlynski - opinia (2) Kancelaria Prawna temida, bardzo profesjonalna,rzeczowa i fachowa obsluga.... Marek Mlynski Kamil - opinia (2) Serdecznie Polecam! Szereg spraw rodzinnych. Bardzo systematyczne i rzeczowe,... Kamil Anna - opinia (2) Skuteczna, profesjonalna pomoc prawna. Bardzo miła obsługa. Jestem bardzo... Anna Teresa Wilkos -Jankowska - opinia (2) Kancelarie Temida wybralam kilka lat temu przez internet.Wspolpraca odbywa... Teresa Wilkos -Jankowska Daniel - opinia (2) Pani Matylda bardzo precyzyjnie odpowiedziala na wszystkie pytania odnosnie... Daniel Monika Wojtulska - opinia (2) Od jakiegoś czasu nasza firma korzystamy z usług Kancelarii. Za każdym razem... Monika Wojtulska Robert - opinia (2) Bardzo dobrze mi się współpracuje z kancelarią i Panią Matyldą. Sprawa... Robert Mirosław - opinia (2) Skuteczna, profesjonalna pomoc prawną. Szczerze polecam. Mirosław GB - opinia (1) Panią Mecenas bardzo dobrze wspominam w tych trudnych chwilach. Cechuje Ją... GB Profesjonalne podejście do klienta. (2) Chciałbym z całego serca polecić usługi Pani mecenas. Prowadziła moją sprawę... Łukasz Kancelaria Adwokacka Adwokat MATYLDA PRUCHNIEWSKA -INOWŁODZKA (2) Pełen profesjonalizm,wysoka jakość usług , stuprocentowa skuteczność,oraz... Bogumił.B Pełen profesjonalizm i zaangażowanie (2) Bardzo dziękuje za uzyskaną poradę. Potrzebowałem szybkiej i rzetelnej pomocy... Przemysław Kowalski Bardzo dziękuję i POLECAM :) (1) Bardzo miła i serdeczna obsługa. Pomoc prawna na bardzo wysokim poziomie.... Magda Zaangażowanie od początku do końca. (2) Już kolejny raz mieliśmy okazję współpracować z Panią Pruchniewską i nasze... St.. serdecznie polecam (2) Najważniejsze dla mnie był bardzo dobry kontakt, profesjonalna obsługa i... Katarzyna