Ten sam autor

Przyjzcie sie ul. seredynskiego nie ma miesiaca bez eksmisji !Dlaczego , bo mieszkania sa duze , nie wykupione ,z piecami na wegiel ! Zeby to ogrzac ,trzeba miec gruby portfel z kasa , a dotego wilgoc , pijacy , zlodzieje .
Dlaczego tak sie dzieje ?, bo stawki za metr sa za wysokie ! Co innego male mieszkania.Ale te duze za bardzo sa obciazone , do tego dochodza remonty , malowania , a one nie sa tanie do takich gabarytow. ale ci , panowie z urzedu zapomnieli , ze ci ludzie tyle lat tu mieszkali , znalezli sposob na wyslanie gdzies tam na Orunie , gdzes Na Mialki Szlak i po klopocie ! A mieszkania beda i tak puste , bo nikt w nich nie zamieszka !Chwala skurczysynom z urzedu miasta
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Ten sam autor

zrozum stary, jak ciebie nie stać na mieszkanie w dużym metrażu i centrum, zamień na mniejsze. To że żyjesz tyle lat i płacisz czynsz to nie znaczy, że coś więcej się należy. Może dorzucisz coś do wspólnej kasy na mieszkanie dla młodszego pokolenia, przecież oni muszą też gdzieś mieszkać. Tak jak ty chcieliby dostać za free mieszkanie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Nie zgodze sie z Toba!!!
To zakrawa na CUD,zeby zamienic duze mieszkanie,z piecami,
stare budownictwo-na mniejsze!!!! Nawet z piecami w starym budownictwie!!
Mysle,ze jestes baaardzo mlodym czlowiekiem
i powiem gornolotnie...nie znasz zycia.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Bożena może i nie znam życia, fakt jestem młodym nie baaardzo bo pięćdziesięcioletnim człowiekiem. Mieszkalem w wynajętym mieszkaniu, następnie kupiłem z drugiej ręki w starym budownictwie, tylko na takie było mnie stać. Dalej oszczędzałem i kupiłem działkę, wybudowałem dom. Nie jęcze, nie stękam, że coś ktoś mi ma dać. Komuna dawno się skończyła, wszystko co posiadam zawdzięczam swojej ciężkiej pracy
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Wiersz o Gdyni (9 odpowiedzi)

Pilnie poszukuję wiersza dotyczącego miasta Gdynia? Jeśli ktoś zna jakiś to bardzo prosze o...

Trójmiasto do bani (385 odpowiedzi)

Mieszkałem w Warszawie, Mieszkałem w Krakowie, teraz przyszedł czas na trójmiasto i tylko...

Czy jesteście tu, ateiści-rodzice? Pomóżcie. (6 odpowiedzi)

Jak tłumaczycie dzieciom, czym są Święta? Jak tłumaczycie, czym jest śmierć? A nadzieja, a sens...