Serwis został nam narzucony przez producenta sprzętu, a naprawa trwała od października do połowy lutego;/ Wszechwiedzący Pan przysłany przez firmę dopiero przy trzeciej wizycie odkrył co dolega zmywarce,naprawa trwała to ponad miesiąc i po zmywarka znowu się zepsuła. Na przyjazd fachowca, aby sprawdził co się stało trzeba było czekać prawie trzy tygodnie, a później kolejne dwa, aby doszły części i aby usterka została naprawiona. Po pseudo naprawie zmywarka nie umyła naczyń ani razu, więc zabrano ją do serwisu. Miała jak najszybciej zostać naprawiona a ja po 2 tygodniach musiałam się sama dopominać aby powiedziano mi co się dzieje ze sprzętem! Dopiero interwencja firmy od której został kupiony sprzęt poskutkowała i po 3 tygodniach odzyskałam sprzęt. Panie z biura są chyba obrażone, że muszą pracować, co się dziej ze sprzętem ustalają 2 dni, a pseudo fachowiec ma dobre rady na wszystko, prócz konkretnej naprawy. Na zadane pytania odpowiada cytując instrukcję sprzętu. Nie polecam i ostrzegam przed tą firmą!!!!