Ewa - ocena (1) Proszę unikać tego serwisu, zgłosiłam hałas pralki podczas prania,serwisant... Ewa Ewa Sygalt - ocena (1) Beznadziejny serwis, nie polecam!!! Przestały grzać dwa palniki na płycie... Ewa Sygalt Marlena - ocena (1) Serwis Eldom-bis polecam jak najbardziej.Szybki termin wczoraj dzwonilam... Marlena
Tomasz - opinia (1) Dzień dobry. Serwis zdecydowanie polecam, już wielokrotnie korzystałem i... Tomasz Magdalena - opinia (1) Awarię zgłosiłam przez stronę AEG/Electrolux. Bardzo szybko otrzymałam... Magdalena Kasia - opinia (1) Zepsuta lodówka. Wizyta serwisanta umówiona na 9.09. Rano info, ze wizyty nie... Kasia Zawiedziona - opinia (1) Indukcja. Mimo podania w mailu numeru błędu przysyłają serwisanta bez... Zawiedziona Polecam (1) Bardzo rzetelna, profesjonalna i miła obsługa. Polecam. Anna NIE POLECAM! (1) Nie polecam. Niemiła, niekompetentna obsługa. Podają nieprawdziwe dane... Ewelina RADZĘ OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM!!!! NAJGORSZY SERWIS ŚWIATA! (1) Radzę każdemu omijać ten serwis szerokim łukiem! Oszuści, krętacze!... AGATA Sprowadzenie czesci trwa ponad 3 tygodnie! (1) Nasza pralka zaczela halasowac przy praniu. Przyjechal technik, zakrecil... Kuba najgorszy serwis!!!! (1) Ten serwis to jakas masakra, na drzwiczki od zamrazalnika czekalam 1,5... kARINA Ten serwis to jakaś masakra!!! (1) Serwis został nam narzucony przez producenta sprzętu, a naprawa trwała od... Marzena Lodówka Electrolux (2) Znalezienie specjalisty (z prawdziwego zdarzenia) potrafiącego naprawić... JulO