MASAKRA !!Z moim problemem zgłosilem się do niby "renomowanej firmy". Zadzwoniłem umówiłem się i od tego momentu , do wymiany "wysprzęglik", kosz części 780zl podobno po zniżkach, dzwonie ponownie- po rozmowie z szefem okazało się,że nie mogę ściągnąć z internetu bo będę obciążony kosztami zajmowania podnośnia czyli 70zl za/h szok!! wiec postawiono mi ultimatum albo dam część w ciągu 2h albo kupuje w warsztacie, albo holuje auto gdzieś.koszt wyjęcia sprzęgła 480zl.ok to załatwiam z hurtowni taniej zaworze ok panowie montują i problem czy wymieniamy przewód hydrauliczny(stary jest ok,moze byc problem z podłączeniem) który można kupić jedynie w serwisie, pytanie do fachowca-pochodzi auto bez wymiany czy nie? odp.nie jestem WRÓŻKĄ KOCHANY może pochodzi może nie - ale jak stary jest ok, to powinien pochodzić to?? bedzie. ok, ok to nie wymieniamy.. następnego dnia zapłaciłem i odebrałem auto pochodziło!! 30 km, objawy takie same jak przed "naprawą" po scholowaniu auta do innego warsztatu. mechanik do mnie tak- Panie ale Panu tam popier... wysprzęglik był źle zamontowany!!! śrubki jakieś dziwne i ogólnie pomiszane. wymienili wszystko i jest Ok. No i co takim zrobić ??? porażka...