Przemysław - ocena (1) Polecam firmę Tender. Remont przeprowadzony fachowo i terminowo. Został... Przemysław Dorota - opinia (2) Szczerze polecam Pana Zbyszka. Korzystałam dwukrotnie. Remont łazienki,... Dorota Małgorzata i Sławek. - opinia (1) Bardzo polecam usługi remontowe wykonane przez Pana Zbyszka. Został u nas... Małgorzata i Sławek.
Konrad - opinia (2) Szczerze polecam Pana Zbyszka. W obecnych czasach znalezienie takiego... Konrad Olga - opinia (2) Pan Zbyszek to fachowiec, jakiego obecnie trzeba szukac z lupa. Dokladny,... Olga Elżbieta - opinia (2) Wykonane prace remontowe przez Pana Zbyszka oceniam bardzo dobrze. Jest... Elżbieta Emanuela i Andrzej - opinia (1) Pan Zbyszek wykonał nam modernizację łazienki w starej kamienicy, zrobił to... Emanuela i Andrzej mariusz - opinia (1) Jakość wykonanych usług była perfekcyjna mariusz Asia - opinia (1) Polecam usługi Pana Zbyszka, prace zawsze wykonane w terminie i z ogromna... Asia Serdecznie polecam! (1) Jestem pełna uznania dla Pana Zbyszka, za wykonanie remontu łazienki.... Małgosia panele podłogowe (1) GORĄCO POLECAM FIRMĘ TENDER reprezentowaną przez sympatycznego p. Zbyszka.... Beata FACHOWIEC W PELNYM TEGO SLOWA ZNACZENIU!!! (1) Zlecilismy Panu Zbyszkowi wykonanie lazienki oraz polozenie kafli w kuchni,... Sylwia i Piotr Polecam (1) Nie nawidzę remontów, a właściwie nie nawidziłem. Pan Zbyszek udowadnia, że... p Pełny profesjonalizm! (1) Skorzystałam z usług tej firmy i jestem zachwycona! Nigdy nie spotkałam się z... Patrycja Remont łazienki (1) Dokładność , profesjonalizm i terminowość to trzy słowa , które opisują pracę... Alicja Płytki na balkonie (1) Zleciłem firmie położenie płytek na balkonie.Jestem zadowolony.Usługa... Lech Smolinski Gorąco polecam!! (1) Skorzystałam z usług firmy na początku lipca - układanie mozaiki w brodziku... Marta S. dobry fachowiec (1) Serdeczny Pan wykonał dla mnie remont 2 Łazienek. Prace przebiegły sprawnie... Marcin Osowa