Tenis ziemny (1) Witam, Poszukuję osoby do gry w tenisa ziemnego. Mam 28 lat, mieszkam na... szymek Sparingpartner - tenis ziemny (3) Poszukuję partnera/ki do gry w tenisa ziemnego. Poziom średniozaawansowany -... Zuzuu tenis (4) hej! z checia pograłabym z kimś w tenisa. Kiedys grałam całkiem ok, teraz... Asia
Gra w ping ponga (1) Czy ktoś z was się orientuje czy można pograć w ping ponga w szkole nr 9 na... Ml Badminton albo tenis stołowy - kto chętny? (1) Witam, mam 31lat, jestem z Gdańska szukam kogoś do pogrania w tenista... Przemek Tenis stołowy na Przeróbce i okolice (1) Witam, czy jest ktoś chętny do pogrania w tenisa stołowego na Przeróbce lub w... Olek Tenis stołowy Gdynia Centrum Jezuitów Działki Leśne (1) Cześć ! Szukam chętnej osoby z Gdyni Wzgórze lub Działki Leśne do gry w... maciekp Jaka nawierzchnia pod kort tenisowy? (3) Jaka nawierzchnia będzie dobra pod kort tenisowy? Planujemy na osiedlu... cejek Okulary vs. soczewki (1) Witam, wybieram sie do optyka po nowa pare okularow. Przy okazji chce sobie... Włodek Tenis ziemny w weekendy (1) Szukam osoby chętnej do gry w tenisa w weekendy. Mój poziom jest... buri Szukam chętnego/ej do gry w TENISA STOŁOWEGO ;) (1) Cześć ! Szukam chętnej osoby najlepiej z Gdańska do gry w tenisa stołowego.... Marcin ;) Tenis stołowy (1) Witam, Poszukuje sparingpartnera do gry w tenisa stołowego. Poziom... szymmm Tenis stołowy (1) Witam, Poszukuje sparingpartnera do gry w tenisa stołowego. Poziom... szymmm tenis stołowy za darmo dla młodzieży "kumulacja Aktywności" (1) Rodzicu pomóż swojemu dziecku w pełni cieszyć się życiem i zapisz dziecko na... xm Gdzie zagrać w Tenisa ziemnego w Gdańśku? (1) witam tak jak w temacie interesują mnie bardziej miejsca typu Orlik gdzie... Piotr Tenis ziemny (1) Witam! Z chęcią bym zagrał w tenisa ziemnego na terenie Trójmiasta.Mój... Lucky Luke tenis stołowy (1) Czy są może w Gdyni jakieś grupy osób które regularnie grają w tenisa... rrreeeeoksywie Chetny na partyjke tenisa? (2) Czesc. Poszukuje chetnego, aby pograc 6 lipca (niedziela) w tenisa na terenie... user_137815080401 Gdzie zagrać w tenisa stołowego w Gdańsku? Chętni? (5) Szukam niedrogiego miejsca do pogrania w pingla gdzies w Gdańsku. O MRKS-ie... elpresidente99 Ziaja Grand Prix (2) Czesc od niedawna gram w tenisa i nie moge znalezc stalego sparingpartnera.... W.tenis