Re: Tenisowa
~Mirosław Rzepiński
(21 lat temu)
d napisał(a):
> Odradzam ten lokal!!! Porażka - mało jedzenia, kamerzysta
> głodny, DJ głodny , obsługa fatalna, ryby nieświeże
Szanowny D
jestem właścicielem Tenisowej i jestem ciekaw dlaczego taka opinia. Czy był Pan lub Pani organizatorem wesela w naszej restauracji.
Jeśli tak to pragnę poinformować że wyżywienie dla obsługi typu kamerzysta czy DJ jest platne tak samo jak dla gości czyli od 80 PLN w górę a nie przypominam sobię żebym kidykolwiek komuś doliczył to do rachunku. Jest to nasza dobra wola , że personel dostaje co kolwiek i jest to koszt ponoszony tylko przezemnie. Jeśli wolą Szanownego D jest aby personel wyszedł obficie najedzony trzeba buło powiedzieć tylko , że wtedy do Waszego racunku zostałoby doliczone ok.200PLN. A swoją drogą ciekawe czy np DJ pomniejszyłby swoje honorarium o ok 100 PLN.
Jeśli chodzi o zarzut mało jedzeni to zastanawiam się co państeo zrobiliście z ty co zostało spakowane po weselu- a jest tak zawsze.
Jeśli chodzi o obsługę to jestem bardzo ciekaw co się nie podobało i mam nadzieję doczekać się odpowiedzi.
Jeśki chodzi o ostatni zarzut to wogóle ni przujmuję go do wiadomości iż fakt taki jest po prostu niemożliwy z powodu bardzo prostego - w menu weselnym nie ma prawie wogóle ryb poza śledzikami i pstrągiem w galaretce który zawsze jest przygotowywany tego samego dnia.
Czekając na odpowież z wyrazami szacunku Mirosław Rzepiński
0
0