Tępi kierowcy bolidów

Temat dostępny też na forum: Motoryzacja
Dziś widziałem jednego cwaniaczka wracjaca z meczu Lechii chcial pewnie sobie przyspieszyc przejazd i dołączył sie na tył karetki jadacen na sygnale.Przejechal za nią dwa razy przez czerwone światła ale kieroca sie połapał i na prostej zaczął chamować i aż polecial mu dym z okladzin ale jechał dalej i kierowca karetki chca uniknąc wypadku stanal na czerwonym swietle aby ten cwaniaczek sie zatrzymal i te swiatła powstrzymały go od dalszego zagrażania innym na drodze.
Szkoda ze nie spisalem numerów rejestracyjnych i wtedy cwanioaczka trzeba by było tu pokaząc i dac dane Policji.
ile jeszcze takich debili jeżdzi po naszych drogach
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Tępi kierowcy bolidów

flororek a jakim samochodem jechał ten pacan??
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Myślę, że już niewielu. Takie sytuacje na szczęście dziś należą do rzadkości, chyba że piszemy o Warszawie. To czy byś zapisał numery czy nie... nie ma tak naprawdę żadnego znaczenia, ten kierowca pewnie niedługo zostanie ukarany, jak moi znajomi ujeżdżający stare BMW. Dziś na ich groby chodzą rodzice.

Poza tym radzę popracować na ortografią i interpunkcją. Po kropce dajemy spację, zdanie zaczynamy od wielkiej litery, używany znaków diakrytycznych w całym tekście lub w ogóle ich nie stosujemy, w zdaniach złożonych stosujemy przecinki, słowo hamować piszemy przez samo h a nie ch, nazwy pospolite zaczynamy małą literą, przed wysłaniem sprawdzamy czy tekst nie zawiera literówek. Gdy ktoś nie szanuje innych dbając o poprawność wypowiedzi też może nie zostać uszanowanym. Dysortografia nie jest wymówką. Sam mam tę przypadłość i po prostu muszę poświęcić trochę więcej uwagi pisanemu tekstowi.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

Myślę, że brak spacji po kropce itp. nie mają wpływu, bo nie zmienia to w żaden sposób treści, można doskonale zrozumieć o co chodzi i mi to nie przeszkadza
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0