Re: Teqila - Rumia!
~Karolina28
(19 lat temu)
Hej, ja bardzo polecam ten lokal. Praktycznie cała moja rodzina miała tam wesela, a ostatnie było niedawno bo w październiku - mojej siostry. Lokal jest elegancki, górna sala ciekawsza i ładniejsza od dolnej. Wystrój wybiera się samemu tzn. kolor dekoracji, właściciele i obsługa to I klasa profesjonalistów, mili i uprzejmi, na nic nie można tam narzekać. Jedzenie smaczne i dużo, były ciasta w cenie naprawde bardzo dobre, łącznie z tortem. Potem wszystko co zostanie dostajesz do domu na tych ich srebrnych tacach. Stoły bardzo elegancko udekorowane, piękne sztuczne kwiaty w wazonach, pod sufitem szarfy - naprawde moim zdaniem super! Dodatkowo można miec płonącego małego prosiaczka który był podany około 22,00 - super sprawa! Zgasili światło, goście zrobili kółko na parkiecie i on wjechał na środek. Efekt świetny. I cena od osoby bardzo przystępna bo z tym prosiaczkiem i ciastami wyszło 127 zł za osobą a to warto naprawdę. Młodzi do dyspozycji, choć nie na noc dostają pokój i na parkiet schodzą takimi fajnymi schodami co też daje fajny efekt. Jakbyś miała jeszcze jakieś pytania to pisz, chętnie ci pomogę.
0
0