Re: Tequila
Obrazasz mnie piszac, ze mam trudna osobowosc niedomyslna dziewczyna. Sama masz problemy ze soba, po prostu zepsuli ci wesele, tobie wstyd sie do tego przyznasz i dlatego zachowujesz sie jak lwica z malymi, zeby nic zlego nie powiedzieli na Tequile, chociaz pewnie i tak tam pracujesz, albo jestes znajoma, bo przewaznie wlasnie tak zachowuja sie tacy ludzie. Przeczytaj sobie watek :http://forum.trojmiasto.pl/read.php?f=11&i=9842&t=9033, byl jeszcze jeden w ktorym bylo jeszcze wiecej zlych ocen tego lokalu. I widzisz tobie naoczni swiadkowie mowili o samych pozytywach, a moi naoczni swiatkowie, ktorzy mieli wesele w wakacje, byli zalamani. I jesli bylabys inteligentniejsza to bys przeczytala, ze nie jestem tak glupia jak ty i pierw nazbieralam informacji o tym lokalu, a ostatecznie w nim nie zrobilam, bo slyszalam wiekszosc zlych opini. A te dobre to na zasadzie, kazda "sroka swoj ogon chwali", moze na tej samej zasadzie co ty. I nie pisz, ze inne knajpy moga byc mi nieprzychylne, bo gdybys przeczytala uwaznie mojego posta zrozumialabys, ze dawno mam juz zarezerwowany inny lokal!! Na tym koncze dyskusje z toba, bo po prostu szkoda mi na nia czasu, twoje wypowiedzi sa mierne i nudne, ja swoje wiem i nie bede sie dawala prowokowac jakies glupiej c****e. Zegnam!
0
0