Tequila

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Co myslicie o Tequili w Rumi??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Tequila

Bardzo dobra i uczciwa restauracja. Dobre zarcie i atmosfera.

Tak a do tego beznadziejni i niemili wlasciciele....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

na weselu nie ma kontaktu z właścicielami. Nie ma co narzekać. jest ok.

Jak to nie ma, a kto wita mlodych i pozniej w nocy podaje cieply posilek? Moja bliska kolezanka robila tam wesele i mowila, ze jedyna zecza na weselu, ktora by zmienila to wlasnie sala i wlasciciela, ktory zle ja potraktowal na wstepie. Poza tym przy ustalaniu menu mieli problemy, bo nie bylo tak jak oni chca, a tak jak on chce. Widzialam tez kasete z wesela innej kumpeli i wygladalo koszmarnie, ciasno i puste stoly, kelnerki z minami jakby w obozie pracy byly. Sama jak jeszcze tego wszystkiego nie widzialam probowalam zarezerwowac tam sale i szefowie potraktowali nas koszmarnie, wrecz. Po tym od razu zrezygnowalam i zaczelam szukac innej sali. Ja na pewno bym tam nie robila i nie polecala. A ty zosia to moze jestes zona szefa co?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Faktycznie , witają na początku ale nieprzyjemnie to robią?, chyba raczej ok. Ktoś tu jest niekomunikatywny. jesli tak podchodzisz to wszędzie będzie ci nieprzyjemnie. Ja nie narzekam. Akurat dla mnie byli bardzo mili. Może dlatego że dam się lubić, A ty może jestes zawsze na NIE. tak jak ja jestem żona szefa tak Ty jesteś z konkurencji

Przychylam się do opini Zosi - lokal pierwsza klasa. Sam byłem uczestnikiem wesela a juz w następnym tygodniu rezerwowaliśmy sale.Co ciekawe we wrześniu 2004 czerwiec,sierpień i wrzesień 2005 był zajęty to mówi samo za siebie. A mnie ujęli wlaśnie właściciele, którzy osobiscie prowadza całą uroczystość powitalną i byli do dyspozycji przez całe wesele.Tak się złożyło że w 2004 byliśmy na 5 weselach w różnych miejscach i za każdym razem obserwowaliśmy je pod kątem naszego wesela,Tequila potwierdziła swoją dobrą opinie co stwierdziliśmy osobiście.

Miałam wesele w Tequili i nie dam powiedzieć złego słowa.Jest wiele dobrych restauracji ,którym oberwało się na tym forum od "niby" niezadowolonych niedoszłych klientów. Szkoda ,że tak niewiele osób wraca na to forum i nie dzieli się swoimi doświadczeniami z odbytych imprez. Jeżeli ktos potrzebuje sprawdzonych informacji zapraszam na e-mail.

janka to tzw trudna osobowośc. To ludzie mają z Toba problemy a nie Ty z ludźmi.

Zosia to jest Twoje zdanie, ja znam ludzie, ktorzy mowia tylko nie Tequila, czyli wychodzi na to, ze wiekszosc ludzi, ktorych znam ma trudna osobowosc oprocz Ciebie oczywiscie. Znajdz sobie watek o Tequili na tym forum, bo byl juz kiedys i zobacz jakie byly opinie, zanim zaczniesz kogos obrazac. I o mnie sie nie martw, bo znalazlam duzo fajniejsza sale, z duzo fajniejszym wlascicielem, Tequila sie nie umywa nawet. Moze gdybys bardziej sie poznala na tym lokalu znalazalabys rozne brudy, ktore jeszcze Cie czekaja, ale to Twoj wybor i ja mam to gdzies, ale odradzam ludziom, ktorzy nie wiedza jeszcze co sadzic. Jesli Tobie odpowiada lokal, w ktorym ostatnie zdanie ma zawsze wlasciciel, mimo ze na poczatku wydaje sie inaczej, jesli chcesz miec takie fajne kelnereczki z minami na kwinte, do tego puste stoly i glodnych gosci to gratuluje!

jak widzisz zdania sa raczej pozytywne, czyli nie tylko moje zdanie. Co było obraźliwe? żartujesz sobie. to że mam inna opinie o Tequilii? aaaa, no właśnie, księzniczka z Ciebie, wszystko Cioe obraża. Czyli rozumiem teraz że masz problemy .

Naoczni świadkowie, mówili w samych pozytywach o tequili, mieli kelnereczki z usmiechniętymi minami a kierownik, czy własciciel wchodził im prawie w tyłek, nie przecze że u Ciebie było smetnie, może bylo. Ale jakos musieli się dostosować do pewnych zachowań i osobowości, dlatego więcej knajp może być nie przychylnych dla Ciebie.

Obrazasz mnie piszac, ze mam trudna osobowosc niedomyslna dziewczyna. Sama masz problemy ze soba, po prostu zepsuli ci wesele, tobie wstyd sie do tego przyznasz i dlatego zachowujesz sie jak lwica z malymi, zeby nic zlego nie powiedzieli na Tequile, chociaz pewnie i tak tam pracujesz, albo jestes znajoma, bo przewaznie wlasnie tak zachowuja sie tacy ludzie. Przeczytaj sobie watek :http://forum.trojmiasto.pl/read.php?f=11&i=9842&t=9033, byl jeszcze jeden w ktorym bylo jeszcze wiecej zlych ocen tego lokalu. I widzisz tobie naoczni swiadkowie mowili o samych pozytywach, a moi naoczni swiatkowie, ktorzy mieli wesele w wakacje, byli zalamani. I jesli bylabys inteligentniejsza to bys przeczytala, ze nie jestem tak glupia jak ty i pierw nazbieralam informacji o tym lokalu, a ostatecznie w nim nie zrobilam, bo slyszalam wiekszosc zlych opini. A te dobre to na zasadzie, kazda "sroka swoj ogon chwali", moze na tej samej zasadzie co ty. I nie pisz, ze inne knajpy moga byc mi nieprzychylne, bo gdybys przeczytala uwaznie mojego posta zrozumialabys, ze dawno mam juz zarezerwowany inny lokal!! Na tym koncze dyskusje z toba, bo po prostu szkoda mi na nia czasu, twoje wypowiedzi sa mierne i nudne, ja swoje wiem i nie bede sie dawala prowokowac jakies glupiej c****e. Zegnam!

Bardzo sie przejmujesz moimi wypowiedziami, ruszają cie, jednak nie sa nudne. to nazywasz obraza, że wnioskuje po twoich wypowiedziach i odczytuje trudna osobowośc? hm, Gdybym była toba to tez mogłabym powiedzieć że mnie obrażasz, pisząc w ciemno że niby tam pracuję i inne wrzutki, odwazniejsze od moich. Bardziej bezposrednie. Piszesz o rzeczach, które nie miały miejsca, a ja o faktach. Wesele miałam bardzo udane a ty piszesz że nie. Czyli kto tutaj mówi o obrazaniu. J awyciągnełam wnioski, a ty podpierasz sie jakimis wyszukanymi linkami, ogólnie rzecz biorąc tequila w większości jest ok. podkreslam w większości. Zebys tylko miała takie udane wesele jak moje to bedzie ok. TEŻ ŻEGNAM.

"Kązdy żyd swój towar chwali" to chyba miałaś na myśli, a ty coś o sroce, no tak, faktycznie głupiutka jesteś, tak jak ja mało inteligentna, jak sama napisałaś, ale ja sie nie obrażam. Nie potrafisz znieśc porażki. Jakis bubel genetyczny z ciebie- teraz masz prawo sie obrazić. Cieszysz się? .....? No tak myslę.

Zarówno właściciele jak i sala zrobiły na mnie bardzo sympatyczne opinie, a moja kumpela miała tam wesele, więc zapytam się i jej o opinie? Pozdrawiam
P.S. Gdyby ten lokal był wolny na termin mojego ślubu - to właśnie tam zrobiłabym swoje wesele :)

Oczywiście nie chodziło mi oto, że zrobili na mnie dobre opinie a dobre wrażenie :P

dzieki za opinie.Mi sie jednak bardzo podoba Tequila i zarezerwowalismy sobie górna sale na nasze wesele.Pozdrawiamy

Szef bardzo miły i uczynny - obsługa również bardzo miła