Teraz młodzi mają głos. Nie cofnijcie się.

Wszelkie protesty jak dotąd, były domeną i udziałem osób delikatnie mówiąc w sile wieku. Wyjątkiem były czarne marsze kobiet i tzw LBGT. Zwracałem uwagę na forum, że brakuje młodych Polaków w szeregach protestujących. Czy to w obronie Trybunału czy sądów. Nie uczestniczyli w protestach KODu. Stwierdziłem wówczas, że bez młodych i ich zaangażowania w ruchy społeczne, obywatelskie, niczego raczej nie zwojujemy. Teraz wreszcie są, są na ulicach, placach, parlamencie. Teraz to jest wasza chwila. Teraz to Wy macie szansę skończyć z tą bandą pisowskich nieudaczników. Nie cofajcie się, walczcie dzielnie. To czego nie udało się załatwić w sposób parlamentarny, należy załatwić tego rodzaju protestami. Takie są reguły demokracji. Dacie radę obalić tą władzę, które Was obraża, zabiera Wasze prawa i ma Was za ideologię. lewaków. Nie cofnijcie się !
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

"Młodzi gniewni" otrzymali znaczące (?) poparcie duchowe (?!!!) z zagranicy:

https://www.facebook.com/globalorderofsatan/photos/a.245362315922620/1082367865555390/?type=3
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Czas pokazać komunistom gdzie ich miejsce.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Czy Donald Tusk to faszysta? (71 odpowiedzi)

Witam szanownych forumowiczów, rozważam kto jest kto na scenie politycznej. Zaczynam się...

Karol Nawrocki pozwany za naruszenie dóbr osobistych wdowy po zamordowanym (3 odpowiedzi)

Nikosiu. Istotny wątek też w kontekście wyborów. Chodzi o głębszy kontekst tej sprawy. Karol...

Karol Nawrocki vel Tadeusz Batyr (12 odpowiedzi)

Niedawno w ogólnopolskich mediach toczyła się i toczy dyskusja dotycząca osoby niejakiego Karola...