Re: ***Termin na wrzesień i październik 19***
My spędziliśmy dzisiaj w mama i ja 2 h...przy samych wózkach,obsługiwał nas bardzo konkretny facet i dużo pomógł,my wiedzieliśmy już mniej więcej czego szukamy,dla mnie emmaljunga to kolos i zbyt klasyczna,mam inny gust,zaczęliśmy od xlandera ale stanęło na quinny,jeżeli chodzi o gondolę to facet nam powiedział że przecież producenci wózków nie robią za małych gondoli bo mają określone parametry które muszę być spełnione,tak więc emmaljunga ma powiększoną gondolę ale xlander też jest dla niemowlaka do 6m-cy więc ta gondola starczy a nam podobają się takie zgrabniejsze wózki,quinny o którym na początku w ogóle nie myślałam jest naprawdę lekki i bardzo dobrze się prowadzi (chcieliśmy 3 kołówkę i tutaj też sprzedawca rozwiał moje wątpliwości co do braku stabilności takich wózków) aluminium jest dobrej jakości, z tym że w modelu speedy brak przekładanej spacerówki (przód tył) a ten model najbardziej nadaje się na trudniejsze nawierzchnie,nierówności ,ta opcja jest w quinny buzz ale buzz to bardziej nadaje się na spacer po centrum handlowym niż nierównościach , jest jeszcze maxi cosi który ma wszystko co chciałam i di tego dziewczęce kolory ale też wyższą cenę a chcieliśmy w 2 tys zmieścić się z fotelikiem no i jeszcze się zastanawiamy, wybieramy sie do Gdyni jeszcze do bobo wózków i tam zadecydujemy między 3 modelami quinny speedy,buzz i maxi cosi ,ale się rozpisałam:)))
0
0