Pizzeria Tesoro Express

Pizzerie Jedzenie na wynos

Sopot, Bohaterów Monte Cassino 11

Kasia - opinia (1) Zamawiałam w lokalu wczoraj, mimo dużego ruchu Pani blondynka bardzo... Kasia chromista - opinia (1) Pani przyjmująca zamówienie zapewniła mnie, że pizza na pewno będzie w ciągu... chromista Najgorsza pizza jaką jadłam! (1) Z przykrością stwierdzam, że to najgorsza pizza jaką jadłam w Trójmieście. W... Natalia
Pyszna pizza (1) Małe, kameralne miejsce. Pizza wyśmienita, byłam z mężem 23 grudnia. Pan... Irena Super (1) swietna i mila obsluga, pizza pyszna, wszystko super, wizyty w restauracji... joanna gorzkowska Kurcze... (1) Zmówiliśmy pizze i deser z dostawą do domu. Pizza smaczna ale... przyjechała... KHDW Najlepsza pizza w Trójmieście (1) Nigdzie (oprócz Włoch) nie jadłam tak pysznej pizzy jak w tym lokalu!... Ala oddam glos z najwyzsza nota (1) gdyz to najlepsza pizza, w przyzwoitej cenie. oby nigdy sie nie zmienila. FK Molto bene pizzeria! :) (1) Najlepsza pizza w Polsce - polecam vegetariane (o ile dobrze pamiętam) + sos... WarszawskiKnajper Domi - opinia (1) Pizza bardzo smaczna, szybki dowóz i co najważniejsze pizza dojechała ciepła.... Domi Pyszna pizza!!! (1) Miła obsługa, wyśmienita pizza. Kierowca Kamil bardzo fajny:-) Karolina Filia Tesoro na Polnej która nie daje rady (1) Kiedy zamawiałem pizze i zapytałem Panią czy pizza smakowo jest podobna do... Piotr Pizza genialna ale... (1) Ponieważ stale zamawiam moją ulubioną pizze salami piccante, która jest... klonnik wow najlepsza pizza (1) Odebraliśmy pizze na wynos z lokalu. Byla to najlepsza kulinarna... katarzyna Tesoro z Polna 70 - dużo lepsze (1) Skorzystałem z usług Tesoro Express mając w pamięci genialny smak pizzy z... pwnz0r Sprawdzajcie czy pracuje małe blond złoo (1) bardzo niemiła dziewczyna, arogancka, jak jej się praca nie podoba to na jej... szok Przeciętna pizzeria (1) Sporo o niej usłyszałem dobrych słów ale zamówiona pizza była słabo... Piotr Pizza rewelacyjna ! (1) Pizza jest najlepsza w Sopocie. Szkoda tylko że trochę za droga. m Niestety tylko przeciętnie... (1) Lokal cieszy się wyjątkowo dobrą opinią. Zapewne za sprawą włoskich kucharzy,... neon Po pierwsze strona internetowa jest tragiczna, 5 minut szukałem menu (1) Po drugie drogo ale postanowiłem spróbować, zadzwoniłem by zamówić, a Pani mi... Jacek