To jest TO!!! (2) Jestem pod wrażeniem jak przyjemny może być masaż. Chodziłem do wielu takich... ŁUKI Cudowne dłonie (1) Z uwagi na moje dolegliwości kręgosłupa,często korzystam z usług tego salonu.... Iwona wrócę tam !!! (1) Byłam po raz pierwszy. Z mężem byliśmy zmęczeni po podróży, spontaniczna... Maria
Wieczór Panieński (1) Mój wieczór panieński rozpoczęłam od wizyty z salonie masażu tajskiego z... Judyta Milo i profesjonalnie (1) Bylismy z mezem pierwszy raz na tajskim masazu i bylismy bardzo pozytywnie... Martinha Świetne miejsce do relaksu i zakosztowania egzotycznych wrażeń:) (1) Zdecydowanie polecam osobom zabieganym, znerwicowanym i żyjącym w ciągłym... Marta EGZOTYCZNY salon masażu (1) Byłam wraz z przyjaciółką. Ja wzięłam sobie masaż tajski ona relaksacyjny,... Justyna Bardzo fajny lokal (1) Super pomysł, wystrój i obsługa. Mik szczerze polecam (1) Podczas masażu miałam wrażenie, że przeniosłam się do raju. Trzeba tam... Kasia Małgosia - opinia (1) Szczypta wschodniej magii przeniesiona do miejsca które swoim klimatem,... Małgosia dziki Kazio - opinia (1) Czadowe miejsce w pełni oddające klimat tajski dzięki super... dziki Kazio Świetny relaks ! (1) Fantastycznie spędzone chwile w salonie masażu tajskiego polecam wszystkim.... Damian