rozczarowanie (1) W salonie byliśmy z mężem 5 raz z okazji walentynek. Niestety, masaż ciepłym... gosia zadowoleni i zrelaksowani (1) polecam wszystkim masaż olejkami, który był intensywny, ale cudowny; nie... zagnywacz Nieporozumienie (2) Witam, bywaliśmy w salonie wielokrotnie bo spełniał nasze oczekiwania,... R.
Polecam (1) Masaż głowy, ramion i pleców - bardzo relaksujący, ale też intensywny zabieg.... Karolina Bardzo serdecznie polecam ! (1) Masaż głowa ramiona plecy, bardzo bardzo intensywny, bardzo przyjemny,... Aga Super przyjemność (1) otrzymałam w prezencie masaż ziołowymi stemplam i powiem szczerze byłam mile... Kropka Polecam rehabilitacyjny relaks:)! (1) W salonie msażu byłam po raz drugi. Pierwsze wrażenie sprawiło, że... Rybka Pierwsza i na pewno nie ostatnia wizyta :-) (1) Znajomy polecił mi Salon Masażu MAI THAI .Korzystałam z wielu masaży,ale po... Dorota Przyjemnie, choc amatorsko.. (2) Z masazu tajskiego korzystam srednio dwa razy w miesiacu. Po raz pierwszy... Andrzej Asia:D - opinia (1) To był mój pierwszy raz ale było super;D Masażystka masowała mnie od dołu do... Asia:D Tajlandia na wyciągnięcie ręki... (2) Nawet nie wiem od czego zacząć, bo mam tak bardzo wiele pozytywnych odczuć po... Kamila Ceny nie stosowne do jakości usług (6) Z okazji rocznicy skorzystaliśmy z "Wieczoru dla dwojga".Impreza kosztowała... Gosia bomba!!! (1) świetna sprawa;) masaż - mega profeska, atmosfera - rewelacja, miło,... justa Same zaskoczenia! (1) Dostałem zaproszenie na masaż tajski klasyczny... Choć byłem nastawiony... M.M. Wielka ulga dla obolałych pleców!!! (2) Masaż tajski jest pierwszym, jaki przyniósł ulgę dla moich wiecznie obolałych... Olga Masaż super ale... (2) Co do masażu to jest naprawdę wyjątkowy i wszystkim go polecam, natomiast co... Agata Jestem uzalezniony. (1) Jestem uzależniony od tego masażu - pozdrawiam panią LOY - rewelacyjny masaż!... Dawid REWELACJA (1) Byłem tam pierwszy raz i jestem zachwycony. Wybrałem masaż klasyczny mocny z... Art Kasia - opinia (1) Jestem stałą klientką tego salonu, który cenię nie tylko za profesjonalizm... Kasia do mieszkańców Trójmiasta :) (1) byliśmy na urlopie w Gdańsku, a że pogoda na początku lipca! nie sprzyjała... Ala