Thai Wok

Restauracje

Gdynia, Kazimierza Górskiego 2

RFX - opinia (1) Cytuję moją żonę: "Gorący jak diabli i w dodatku tak ostry, że nie da... RFX Świetne (1) Szczególnie polecam pad thaia z kurczakiem na zamówienie - niebo w gębie ! PS Obrzydliwa kaczka (1) Chrupiąca kaczka za 32 złote!! twarda i nie chrupiąca... sos przesolony a... Katarzyna
Najgorsze chińskie jedzenie (1) Nigdy dotąd nie jadłam takiego ohydnego jedzenia jak to. Omijać z daleka. Asia Tragedia (1) Obsługa na bardzo niskim poziomie. Kaczka- spieczony wiór. Na dodatek... Kuba Ohyda!!! (2) Zamówiłam smażony makaron sojowy wegetariański, otrzymałam tłusty makaron z... Ewa Zielono-niebieski kurczak ... (1) Obsługa miła, uśmiechnięta i szybka. Skusiłam się ze swoim chłopakiem na... Anonimowa Oby jednorazowa wpadka (1) Zamawiamy lub chodzimy średnio dwa razy w miesiącu i zawsze było wszystko ok... Macias pozytywnie (1) Jak najbardziej polecam. Jedzenie smaczne. Jedynie cieżko mówić o klimacie i... Marek masakra (1) Nie dość że strasznie drogo to jedzenie beznadziejne..... Dwa razy trafiłam... gość nie polecam (1) Pojechalem zamowilem zupe tom yun kong. nNa zdjeciach wyglada super a ze... Soutski