Thao Thai

Salony masażu Rehabilitacja

Gdańsk, Szeroka 86/87

Rewelacja (2) W zeszłym roku dostałam w prezencie od męża pod choinkę masaż tajski olejkiem... Joanna rewelacja ! (1) świetne miejsce już od wejścia. na taki masaż namówiła mnie ciocia, która... Anuśka Wspaniały relax! (1) Cudowne miejsce o wspaniałym klimacie. Bardzo profesjonalna obsługa, miła i... Aga
Zmieniłam zdanie o masażu tajskim! (1) Od kiedy usłyszałam o masażu tajskim, zawsze wyobrażałam sobie, że to mało... Zauroczona Thao Thai (1) Świetna obsługa od wejścia do lokalu. Miejsce sprzyja relaksowi i wyciszeniu... Krzysztof Trafiony prezent (1) Do salonu trafiłam przypadkiem - w prezencie urodzinowym od męża dostałam... Beata Niespodziewany efekt, fantastyczna masażystka! (1) Od bardzo długiego czasu walczę z bólem barku, który ograniczał ruchomość... Wdzięczna Profesjonalny masaż w centrum Gdańska (1) Z massżu korzystalem juz w wielu miejscach ale to co zrobiła ze mna ta... Benek Pełen profesjonalizm . (1) Mega pozytyw ! Ciepły wystrój salonu, w recepcji przemiła Pani Sabina... Barbara polecam gorąco ten salon ! (1) Super obsługa, świetne masazystki i przystepne , znosne ceny . DAJCIE SOBIE... bywalczyni super salon rehabilitacyjny ! (1) Zapraszam gorąco osoby, które są po urazach barków, kręgosłupa i innych ,... jaaa ocena punktu przy ul. Szerokij 86/87 (1) Polecam to miejsce, profesjonalna załoga z Tajlandii, bardzo relaksujący... polecający