The Barbers

Fryzjerzy Barber

Gdańsk, Wajdeloty 9

Paweł - opinia (1) Jestem stałym klientem od początku istnienia tego lokalu i szczerze go... Paweł Conrad - opinia (1) Bardzo nie profesjonalne podejście . Bo umówionym terminie . Zmiana na taki... Conrad Rafi - opinia (1) Salon fryzjerski bez duszy i klimatu, dwie pseudo barberki do szpiku zepsute... Rafi
Jeszcze nigdy nikt mi tak nie spieprzył brody. (1) Byłem tam wcześniej 2 razy i było ok, ale po ostatniej wizycie będę omijać to... Barber Srarber The Barbers (1) Trafiłem przez przypadek i na pewno nie byłem tutaj ostatni raz z chłopakami... K golenie brody (1) bardzo sie zawiodlem, poszedlem przyciac brode aby wygladala schludnie... marian koniuszko Dobrze, ale małe niedociągnięcia (1) Poziom ścinania włosów na średnim poziomie, nie równo cieniowanie. Poza tym... Maciej świetni fryzjerzy (1) Polecam zdecydowanie! Bardzo dokładnie wykonana usluga - adekwatna do ceny. LS warty polecania (1) "zakład" zdecydowanie godny polecenia, konkrena rozmowa, i dobra robota!... MMZ Spontaniczna wizyta w salonie (1) Wybrałem się przypadkiem i....na pewno tam wrócę. rafal Petarda (1) Polecam. Profesjonalne strzyżenie brody, różne tajemnicze specyfiki. Fryzura... Tomek W końcu barber z prawdziwego zdarzenia! (1) Polecam Wszystkim brodaczom i nie tylko ;) Fotele wymiatają! Wajdeloty się... voy Po prostu fantastyczny! (1) Mega klimat, mega profesjonalizm, naprawde polecam. Właściciel Paweł klawy... Jacek