Pierwszy raz wyszliśmy głodni z lokalu (1) Porażka, Grouponowy kupon - kolacja za ponad 110zł, konieczna rezerwacja- z... Iza smacznie (1) Wszystko smacznie , na ciepło , w odpowiednim czasie i ładnie podane .... Paulina Wyśmienicie (1) Dla mnie super ! Jedzenie ja 6 , obsługa miła komunikatywna , miła i... Martyna
Przepyszne, wspaniale ułożone menu! (1) Byliśmy tam z narzeczonym trzy razy, menu zmieniało się w tym czasie, jednak... Pyszna Kiepsko (2) Zachecona pozytywnymi opiniami o tym miejscu,wybrałam sie wraz z mężem... Kika Grupon (1) Byłam w restauracji wielokrotnie aż w końcu zalazłam ją na gruponie-... Julianna wyjście z groupona dla 4 osób (1) Kupiłam groupon dla 4 osób (przystawka, danie, deser + karawka wina). Małe... papaya Bardzo miło! (1) Bardzo miły czas, pyszne jedzenie i bardzo fajna obsługa. Deser ala szarlotka... Agnieszka Nie polecam!!! (1) Trafiliśmy do restauracji przez groupon. Na początku wizyty wszystko ok!... tomekk Wizyta w dwoje (1) Spędziliśmy dwie urocze godziny w niedzielne popołudnie. Bardzo miłe miejsce,... Teresa i Marek masakra (2) Nigdy nie byłam w Sea Towers , kiedy na Grouponie zobaczyłam ofertę z... Grażyna Rucińska Wizyta z Groupona (1) Odwiedzaliśmy the Towers w sobotę 11.01.2014 we dwoje z dzieckiem 5 letnim.... Marek Pustki... (1) W lokalu pustki ale by wykorzystać kupon trzeba się wcześniej anonsować. W... Leszek polecam (1) gorąco polecam ten lokal miejsce oraz obsługa (w szczególności pani kelnerka... J Miła atmosfera ze smacznym jedzeniem (1) W " The Towers " byliśmy na spotkaniu firmowym. Zostaliśmy bardzo miło... Ewa Zdecydowanie na plus (1) Na początek szkoda, że restauracyjka jest w tak trudno dostępnym, w kwestii... Meg Fantastyczna zaczynając na obsłudze przez wystrój aż do potraw restauracja (1) The Towers to coś niesamowitego . Restauracja ta miała już kilku właścicieli... Stała klientka ! Super (1) Nowe odkrycie, nowy smak, nowa jakość :) Nie da się ukryć, że restauracja The... Rafał Karolak POLECAM... BO WARTO IŚĆ ZA ILOŚCIĄ W NORMALNEJ CENIE !!! (1) Witam, dzisiaj byłem z Żoną na drugiej rocznicy Ślubu... Po przeczytaniu... Marcin Restauracja pierwsza klasa! (1) Super jedzenie, pyszne wszystko. Już byłam kilka razy, żeby wypróbować jak... Zadowolona :)