okropne jedzenie!!!!! (1) Witam, Jeszcze nigdy nie byłam tak nie zadowolona żeby wystawić komuś... Nigdy więcej!!!!! Kulinarna porażka (1) Z przykrością stwierdzam, że jeszcze nigdy nie spotkałam się z tak słabą... Aleksandra Puszcz Dół i sto metrów mułu (1) Zamiast przyjemnego, niedzielnego obiadu dla dwojga znających dobrą kuchnię i... FanTenisa
odradzam, brak słów (5) żadko kiedy jestem tak nie zadowolony, że aż muszę się tym po dzielić z... kierownik zespołu Nareszcie miejsce gdzie szefem kuchni jest Włoch ! (2) Włoskie produkty używane do przygotowywania potraw przez Danielle nadają jego... Tommy WRACAM TAK CZESTO JAK TO MOZLIWE (1) Jestem sala klientka i wracam jak tylko to mozliwe. uwielbiam w szczegolnosci... P PYSZNE JEDZENIE !!! (1) Pierwsze co zafascynowało mnie w tym miejscu to PRAWDZIWIE włoskie dania.... Kinga Bosko (1) Jest cudownie..........!!! madzia Gorąco polecam! (1) Do The Towers wpadłam przypadkiem, ale od teraz moje wizyty w tym miejscu... Wymagająca :) (1) Bardzo ładne oświetlenie, kameralnie. Pani z baru bardzo miła i uprzejma,... AMK A_dam_o - opinia (1) Kameralnie i bardzo smacznie. Sympatyczne miejsce, obsługa bardzo miła, a... A_dam_o Bardzo miły klimat i dobry smak! (1) Zachęcam wszystkich do odwiedzenia TheTowers, gdyż jest tam naprawde super... Robert Polecam (1) Świetne miejsce których niedosyt odczuwam w Gdyni. Unikalny, klimatyczny... Joanna Kuchnia Włoska (1) Bardzo pyszna dania kuchni włoskiej dla smakoszy.Fajny nastrój polecam na... Andrzej Tak sobie... bez rewelacji (1) Ogólnie wnętrze super, ale obsługa taka sobie... Kelnerki zachowują się jakby... johny_gda Bartek - opinia (1) Jedzenie smaczne, oryginalnie przyrządzone i podane .Obsługa miła,... Bartek Miejsce godne uwagi (1) śliczny lokal, w nowoczesnym stylu! niezbyt duży, przez co daje wrażenie... zbigniew