Tip-Top

Pizzerie Jedzenie na wynos

Gdańsk, Długie Ogrody 21

POLECAM PIZZE!!! (2) Jestem stałą klientką baru tip top. Pizza w tym barze jest po prostu... Ewelina Znakomite jedzonko! (1) Zamówiliśmy z kumplami kebaby ok. godz. 19:00. Nie dość, że dostarczono nam... Theo najgorszy KEBAB z jakim sie spotkałam ! (1) Korzystałam z wielu usług gastronomicznych i nigdy nie zdarzylo mi sie... janiak
Fatalna pizza, fatalna obsługa... Najgorsza pizza w okolicy! (3) Zamawiałem u nich 2 razy. Za pierwszym razem czekałem na dowóz zamówienia... wysmok Żenada (1) Kilkakrotnie jadałem w tip topie i zawsze w ostateczności ale to co spotkało... Maniek Ktoś - opinia (1) Zamówilem pizze o 19 a pizza przyjechala o 22:40, pani przez telefon... Ktoś Ogromny kebab , świetne frytki (1) Otrzymałem na telefon w jakieś 15 min kebab na talerzu. Mięsa zaskakująco... Roberto PORAŻKA!!!!!!!!! (1) W sobotę zmówiłem kebaba,totalna porażka-kebabem jest chyba z nazwy bo nie ze... Misiek Naprawde pyszne jedzonko (1) Bardzo pyszne jedzenie, nie to co inne pizzerie które chcą zabłysnąc a im nie... Kondzio Kebab .... (1) Faktycznie kawałki mięsa ogromne, jednak i tak ilość samego mięsa była bardzo... chiflada Coś super. (1) Zamówiłem kebab na talerzu i porcja przerosła moje najśmielsze oczekiwania... Zadowolony klient Bardzo słabe jedzenie (1) Danie obiadowe marne - mięso odmrażane ,twarde z chrząstkmi. Sałatki do dania... Andźi Na spróbowanie. (1) Jedna z najlepszych pizz jakie jadłem ! Obawiam się, że będę stałym... Morris Pycha (1) Nie wiem skąd te 8 cm miesa bo osobiscie wielokrotnie jadalam kebaba i zawsze... Sabina Lena - opinia (1) Ja osobiscie polecam. Szybka i miła obsługa, jedzenie jak na fast fooda... Lena niedobra cebula (1) byłoby dobrze gdyby nie strasznie gorzka w smaku cebula w kebabie :( Ania Kebabu nie polecam (1) Zachęcony pozytywnymi opiniami poniżej postanowiłem zamówić kebaba. Dostawa... Krystian polecam (1) dzis zamówiłem kebab na tzw próbe. juz wiem - bede tam dzwonił częściej.... Łukasz iza - opinia (1) ogolnie bylo by dobrze gdyby zamowienie ktore mi przywiezli bylo cieple a sos... iza Mag - opinia (1) Rewelacyjne jedzenie ,zawsze świeże i duze porcje..warto odwiedzic ten... Mag