Titanium Dental

Stomatolodzy Implanty Protetycy Ortodonci Chirurdzy

Gdańsk, Stefana Drzewieckiego 9/1

Ewelina N. - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona. polecam Ewelina N. Pozytywna opinia (1) Pozytywna opinia to chyba za malo by wyrazic, jak wspaniale jest to miejsce.... Tenuska Sevhard - opinia (1) Bardzo profesjonalnie i sprawnie. Zdecydowanie polecam :) Sevhard
Polecam (1) Doprowadzili mój uśmiech do bajecznego , teraz śmiało się uśmiecham na ulicy... szymon Dariusz - opinia (1) Bardzo fajny sprzet ,obsługa na najwyższym poziomie ,leczenie w 100 %... Dariusz najlepsza klinika stomatologiczna również w zakresie implantologii (2) pełen profesjonalizm! bardzo dobra obsługa i podejście do każdego pacjenta!... Zdzisława Profesjonalizm (1) Profesjonalizm pod każdym względem. Dr Leszek ma ogromną wiedzę i wszystko... Maciek leczenie zębów (1) Polecam każdemu, kto poszukuje profesjonalizmu. Korzystam z usług kliniki od... Basia Implant na cale zycie mam nadzieje :-) (1) Jestem pacjentem Titanium Dental od kilku miesięcy, gdzie miałem wszczepiony... Andrzej J Stomatolog bez stresu. (1) Jestem bardzo pozytywnie zaskoczony profesjonalizmem całego zespołu począwszy... Paweł Polecam (1) Odbudowa protetyczna na najwyższym poziomie, polecam innym Pacjentom w moim... Bożena Pełen profesjonalizm (1) Miły i profesjonalny zespół. Wszystko na najwyższym poziomie. M Gorąco polecam (1) Przemiła obsługa, pełen profesjonalizm. Sprzęt dentystyczny najwyższej... Ryszard z Gdańska 100% zadowolenia (1) Ogromne podziękowania dla dr Macieja i całego zespołu gabinetu. Usuwałam dwie... Joanna Profesjonalnie! (1) Do Titanium Dental trafiłam z polecenia i nie zawiodłam się. Skomplikowane... Madzia Simply the best (1) Właśnie wróciłam od doktora Leszka bez ósemki, jej usunięcie trwało może 2... Agata Izabela (1) Zmieniłam swojego stomatologa na dr Leszka i to była najlepsza decyzja jaką... Izabela Doktor Stróżyk - świetny lekarz (1) Doktora Leszka poznałam już wcześniej. Jest to młody lekarz, ale z ogromnym... Zofia C. Rewelacja !!! (1) W dniu dzisiejszym po raz pierwszy trafiłem do nowootwartej kliniki Titanium... Zbyszek Dentysta nie-sadysta (1) Super! Wchodząc do kliniki nie odczuwa się, że przyszło się do dentysty. W... Asia