Tiul poszukiwany !

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
potrzebuję ok 3 m jak do tej pory nigdzie w sklepie nie spotkałam , może wy gdzieś widziałyście
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Tiul poszukiwany !

hymmmm
napisałam Ci, całkiem obszernie, ale chyba nie trafiłam w sklep sponsorujący weselnika - wypowiedź została skasowana - nie ładnie, oj nie ładnie

napiszę oględniej - może nie skasują
w Gdyni widziałam tiul w dwóch miejscach, na WładysławaIV i na Starowiejskiej - jeżeli jesteś zainteresowana to napisz na priv

oj chyba coś namieszałam, nie wiem czy przypadkem nie wysłałam infa o dekoracji kościoła komus kto chciał o tiulu:)))
przepraszam, śpieszyłam się.
jeżeli tak to napiszcie jeszcze raz!!!!!!!!

Bea, przecież tiulu jest pełno w sklepach z materiałami! Ja kupiłam tiul na swój welon za 12 zł/mb, o szerokości 3 metrów. Były różne: białe, ecru, ecru z połyskiem. Wybierz się do Gdańska na ul.Pańską (obok ryneczku z warzywami)

każda ilość tiulu wypozycza kwiaciarnia magnolia z Wrzeszcza!Ja własnie odebrałam 10 kawałków 10metrowych i 2 2,5metra na kszesła

Dzięki dziewczyny już znalazłam dzięki waszym wskazówkom widocznie chodziłam nie po tych sklepach z materiałami co trzeba bo panie sprzedawczynie za każdym razem były zdziwione jak pytałam o tiul jakbym szukała nie wiem czego i myślałam że to jest trudny do zdobycia materiał pozdrawiam :)