Tiwis

Telewizja kablowa Elektronika przemysłowa

Gdańsk, Stanisława Lema 4/10

Brak obsługi technicznej (1) Zgłoszona awaria Internetu nie została naprawiona przez kolejnych 8 dni. Tomasz OLA - opinia (1) MOJ MĄZ BYŁ KLIENTEM TEJ FIRMY, POBIERALISMY USŁUGE INTERNETOWA, WE WRZESNIU... OLA czeste awaria, kiebska obsluga klienta (1) ostatnia awaria trwala ponad dobe ;/ Pani mi z biura mowi, ze nikt wczesniej... klient tiwis
Juz ich nie musze znosc (1) oferta programowa fatalna, jakosc odbioru rewelacyjana o ile przyjmiemy... mick FATALNIE! (2) Ludzie, Tiwis to jakiś żart! w dodatku DROGI i mało smaczny... Mam wykupione... Gośka Twis internet (1) Ja uwazam ze Tiwis jest ok przynajmniej sam net.Dziala be awarii. Guderskiego TV CORAZ MNIEJ I GORZEJ (1) Rozumiem że w dobie kryzysu potrzebne sa ciecia kosztow, ale zeby utrzymac i... msp klient opinia (2) Ten TIWIS to kompletne zero,dwa dni siedze i czekam na przyjazd "technika"... klient Stabilnie - ale niezgodnie z deklaracjami (1) Sprzedają pakiety internet do 25Mbit - to chwalebne, szczególnie jeśli wziąć... Maciej słabo (1) Mam tiwisa raptem od 3 m-cy i póki co nie miałam kłopotów z brakiem sygnału i... ju awarie! (1) Non stop są awarie na osiedlu pogodnym. To już zaczyna byc męczące...... klient ciągłe problemy (1) Płace co miesiąc ok. 100 zł i średnio 2 razy w tygodniu nie mogę odbierać... kasia Mania - opinia (1) co prawda już na Pogodnym nie mieszkam, ale jak mieszkałam,to byłam bardzo... Mania słaby (1) lubię obejrzeć wiadomości, na pozostałe programy zwyczajnie nie mam czasu,... zula