Patryk - opinia (1) Najlepszy klub w 3city !!! Impreza super ,muzyka niesamowita klimat... Patryk Polecam (1) Najlepszy klub w Trójmieście z najlepszymi kelnerkami i obsługa barmańska.... Ola Planujesz dobra imprezę? (1) Niepodważalnie „Tkacka Music Club”, to miejsce które warto odwiesić, świetna... Anna.W
Sztos (1) Bywam często i zawsze bawię się świetnie, muzyka, miejsce, obsługa -TOP a... Stały gość :) dno (1) Ceny alkoholu uzależnione od stanu upojenia klijenta 3x50 ml 40 pln po... jurek t Jeden z gorszych klubów w Gdańsku (1) Mały wybór alkoholu i jest najdroższy w Gdańsku. Piwo lane do plastiku. Do... Jaa Najlepsza obsługa! (1) Również wyprawiałem urodziny niedawno, obsługiwała nas kelnerka Sara. Bardzo... Adek Czad (1) Cudowne miejsce!!! , sympatyczna i na poziomie obsługa , Muzyka Genialna... Katarzyna Najlepiej! (1) Jak dla mnie najlepszy klub w Gdańsku! Super muzyka i świetna obsługa która... Kinga Super (1) Wyprawialam urodziny na Tkackiej. Szczerze polecam, obsługa na wysokim... Monika Uwielbiam, to miejsce (1) Super klimat, miła obsługa, dobra zabawa gwarantowana. Stały bywalec Strasznie drogo - W zamian nic fajnego (1) Wejście 20 zł szatnia 5 zł Piwo 12-14 zł - W zamian nic ciekawego ciasno... kamyk Szatnia (1) Oczekiwanie na kurtkę godzina, znaleziona na podlodze. RAFAL Dla nielatow itd. (1) Bylam sprawdzilam. Szatnia ciasna, chlopak wchodzi na drabine, zeby kurtki... Ewa Nigdy więcej! (1) Razem ze znajomymi z poza miasta wybraliśmy się tam wczoraj (13.10) na... Natalia Na Tkackiej w Gdańsku (1) Nowe miejsce do imprezowania w Gdańsku, dobra różnorodna muzyka dla każdego.... Monika Ekstra (1) Polecam wszystkim świetne miejsce i przemiła obsługa . W końcu klub w Gdańsku... Beata W końcu nowy klub! (1) Miałem przyjemność być na otwarciu lokalu w zeszły weekend i już wiem, że... Tuk klub do potanczenia (1) Zaczne od dobrego, zeby nie bylo, ze hejt. Bardzo mile towarzystwo z selekcji... Fag0