Ola.waw ./ o nry - ocena (1) Bardzo niesympatyczna selekcjonerka, dało się wyczuć pogardliwy stosunek do... Ola.waw ./ o nry Anna - ocena (1) Pani Samea super się sprawdza jako promotorka Anna Przyjezdni - ocena (1) Jak na najlepszy klub w 3 mieście to mało miejsca. Muzyka na jedno kopyto,... Przyjezdni
Prospero - ocena (1) Bandyci na bramce, kurwy i złodziejki za barem Prospero KP - ocena (1) łysy ochroniarz do wymiany, stoję w kolejce z koleżanką, popijamy wódkę, a... KP Agnes - opinia (1) Skusiłyśmy się na imprezę przez naganiaczkę, dzięki niej dycha na wejściówce... Agnes Oliwia - opinia (1) Polecam serdecznie a obsługa na szatni pierwsza klasa!:))) Oliwia Paulina - opinia (1) przede wszystkim brak bezpieczeństwa Ochroniarze całkowicie nie radzą sobie z... Paulina Daria - opinia (1) Wynajęliśmy loże na 17 osób, mieliśmy mieć 1700 zł do wykorzystania na barze.... Daria Rudy - opinia (1) Perfekto ideolo polecam super klimat Rudy Kinga - opinia (1) W ogóle nie ma.alkoholu w szotach. Normalnie przy 4szotach na osobę bawimy... Kinga Zawiedzony - opinia (1) Przyszedłem tu pierwszy raz z dziewczyną, już na wejściu blondynka z selekcji... Zawiedzony Martyna - opinia (1) Bardzo zraziła mnie pani wpuszczająca do klubu, siedzi jak za karę, czuje się... Martyna Czarna 198 - opinia (1) Jeszcze do niedawna uważałam ze znajomymi,że Tkacka była super miejscem do... Czarna 198 Asia - opinia (1) Porażka, wybraliśmy się ze znajomymi do klubu po nagabywaniu przez panie na... Asia Michal - opinia (1) Brak info o cena przy barach, na początku za 2 piwa 0.3l z sokiem znajomy... Michal O - opinia (1) Tragedia, nie polecam, totalny scam O Osa - opinia (1) Wrażenia? Najlepszy klub w Gdańsku! Od lat chodzę do Was, jesteście najlepsi... Osa Gość - opinia (1) Znajomi ostrzegali mnie że barmani wciskają wszystkim Wódkę Belvedere. Jeśli... Gość Fatalna muza, pazerny DJ, brak mydła w WC (1) Wystrój na plus, klimatyzacja OK ale muza kiepska do tańca. Paru desperatów... Gdańszczanki