Tlenoterapia?

Czy ktoś z Was korzysta może z zabiegów tlenoterapii? Wiem, ze można korzystać z komór hiperbarycznych, ale np. można też mieć koncentrator tlenu Oterapia do użytku domowego. Czy jest jakaś różnica w terapia? Czy czymś się różni komora a koncentrator?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Różnica żadna. Koncentrator tlenu Oterapia o którym wspominasz można mieć na własny użytek w domu. Można z niego korzystać samodzielnie lub z rodziną. Koszt większy, ale na pewno jest wygodniej i jednorazowo się płaci za taki sprzet.

Oterapia chyba w Polsce jest najpopularniejsza jeśli chodzi o koncentratory tlenu do użytku domowego. Ale zanim na taką terapię się zdecydujesz musisz wiedzieć, że tlen to lek i można go przyjmować tylko pod opieką lekarza. Niedobór jest szkodliwy, ale za dużo też może być groźne.

Re: Tlenoterapia?

Ja korzystalam i korzystam raz na jakis czas: http://www.tlenoterapia-sopot.pl

Inne tematy z forum

Niskie libido u mojego mężczyzny (31 odpowiedzi)

Powinnam raczej napisać zerowe libido. Mój mąż w ogóle nie chce ze mną uprawiać seksu. Właściwie...

jaki krem na noc +30 ?? (212 odpowiedzi)

Witam! Od dłuższego czasu szukam kremu dla siebie. Mam cerę mieszaną. Jeżeli już myślę, ze w...

Czy to już ten czas by się zacząć martwić? (52 odpowiedzi)

Jutro mam 27 urodziny i w związku z tym naszła mnie dzisiaj pewna refleksja.. Otóż, jutro wejdzie...