Damian - ocena (1) Pan Andrzej to prawdziwy profesjonalista. Już podczas naszej pierwszej... Damian Martin Rothery - ocena (1) Andrzej was a pleasure to work with, professional, punctual, and ensured... Martin Rothery Teresa - ocena (1) Polecam Panią Beatę Matysiak, usługa tłumaczenia na język niemiecki wykonana... Teresa
Serhii - ocena (1) Na wstępie pragnę wyrazić swoją wdzięczność pracownikom tej firmy za wysoką... Serhii Bronisław - ocena (1) Szybko zrobiona rejestracja, bez żadnych komplikacji. Gorąco polecam. Bronisław Alina - ocena (1) Tłumaczyłam dokumenty z języka ukraińskiego. Rewelacja. Szybko i tanio.... Alina Ewa - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona. Tłumaczenie dostałam szybko, a kontakt z biurem... Ewa Zbigniew - ocena (1) Bardzo sprawna i miła obsługa oraz tłumaczenia wysokiej jakości w dobrej... Zbigniew Adam - ocena (2) Kilkukrotnie korzystałem z usług tłumaczeniowych Pani Marzeny i za każdym... Adam Ivan - opinia (2) Świetnie. Wszystko doskonale przetłumaczone na dwa języki. Ivan Anit Saraf - ocena (2) My all time favorite. Anit Saraf Alla - ocena (2) Profesjonalna obsługa klienta, szybko, spranie, dziękuję bardzo Pani... Alla Patryk - ocena (1) Bardzo dobre biuro tłumaczeń. Szybkie terminy, przystępne ceny i miła... Patryk Nicole Kapp - ocena (1) Pani Beata Matysiak bardzo szybko i fachowo dokonała tłumaczenie moich... Nicole Kapp Katarzyna Ceranek-Szynwelska - ocena (1) Korzystałam kilkukrotnie z usług tłumaczeniowych firmy Skrivanek i za każdym... Katarzyna Ceranek-Szynwelska Anna Z. - ocena (1) Bardzo polecam Panią Tłumacz. Ze względu na okoliczności rodzinne od ponad... Anna Z. Bulatov Serhii - ocena (2) Dziękuję bardzdo Bulatov Serhii Aleksandra Olizarowska - ocena (1) Kompetentna i uprzejma obsługa. Bdb kontakt. Szybka realizacja. Polecam! Aleksandra Olizarowska Tomasz Ciesielski / igs schreiner polska sp. z o.o. - ocena (1) Zlecenie przyjęte i zrealizowane w mgnieniu oka. Cena adekwatna do ilości... Tomasz Ciesielski / igs schreine Katarzyna - ocena (1) Polecam bardzo. Współpraca z Agencją tłumaczeń Skrivanek, zawsze przebiega... Katarzyna