Olena Tymoshchuk - ocena (1) Bardzo szybkie tłumaczenie, obsługa bardzo miła super polecam serdecznie :) Olena Tymoshchuk MoMo - ocena (1) Dziękuję za szybką pomoc w tłumaczeniu MoMo Paweł - ocena (1) Polecam, szybko, tanio. Paweł
Swapnil - ocena (1) Bardzo polecam Trojmiejskie Centrum Tlumaczen. Tlumaczenie wykonane bardzo... Swapnil Asia - ocena (1) Wszystko poszło sprawnie i bez żadnych problemów. Tłumaczenie zrobione szybko... Asia Weronika - ocena (1) Zlecam firmie tłumaczenia przysięgłe dość regularnie i jak zwykle wszystko... Weronika Jagoda - ocena (1) Dzień dobry jestem mega zadowolona z usługi które przeprowadziło biuro... Jagoda Renata - ocena (1) Dzień dobry wielkie podziękowanie w tłumaczeniu.Pan Jarek osoba... Renata Tomasz - ocena (1) Gorąco polecam obsługa na najwyższym poziomie realizacja expres .Na pewno... Tomasz Maja - ocena (1) Bez stresu i bez poprawek - wszystko ogarnięte od ręki. Fajny kontakt i dobra... Maja Małgorzata Z. - ocena (1) Zleciłam tłumaczenie przysięgłe mojego aktu ślubu. Wystarczyło, że wysłałam... Małgorzata Z. Marysia - ocena (1) Profesjonalne i serdeczne podejście. Miałam przyjemność tłumaczyć akt... Marysia Justyna - ocena (1) Wszystko poszło sprawnie i bez żadnych problemów. Tłumaczenie zrobione szybko... Justyna Kuba - ocena (2) Bardzo dobra jakość tłumaczenia oraz szybka realizacja usługi. Kontakt z... Kuba Zuza - ocena (2) Super współpraca! Tłumaczenie wykonane dokładnie i na czas, a kontakt szybki... Zuza Mateusz - ocena (2) Z pełnym przekonaniem polecam firmę BigLetter. To zespół profesjonalistów,... Mateusz Kamila - ocena (1) Korzystałam z usługi rejestracji pojazdu i jestem bardzo pozytywnie... Kamila Alicja - ocena (1) Tłumaczenia zostały wykonane szybko, profesjonalnie i bez żadnych błędów.... Alicja Bartosz Pochyluk - ocena (1) Świetna obsługa, szybko tłumaczą, nie mogę powiedzieć o nich nic złego.... Bartosz Pochyluk Iqbal - ocena (1) Good service and quickly Iqbal