Tanya - ocena (1) Super dobře . Vše Tanya P.A. - ocena (1) Polecam. Tłumaczenie szybko i dokładnie. P.A. Joanna - ocena (1) Polecam,pełen profesjonalizm. Szybko i tanio:) Joanna
Sebastian - ocena (2) Bardzo szybko i sprawnie. Wracałem kilka razy po poprawki dokumentów (z mojej... Sebastian Martyna - ocena (2) Serdecznie polecam usługi Pani Beaty miła, profesjonalna i kontaktowa.... Martyna Simon Roper - ocena (1) good but a bit pricey Simon Roper Sliver - ocena (2) Sprawnie, profesjonalnie, polecam!!! Sliver onur - ocena (1) Dziękuję. Dziękuję za zainteresowanie. Cieszę się. onur Jarosław Masłowski - ocena (1) Polecam współpracę z tłumaczem przysięgłym panem Andrzejem Pasterny. Bardzo... Jarosław Masłowski Weronika - ocena (2) Zlecam firmie tłumaczenia przysięgłe dość regularnie i jak zwykle wszystko... Weronika Asia - ocena (2) Wszystko poszło sprawnie i bez żadnych problemów. Tłumaczenie zrobione szybko... Asia Piotr - ocena (2) Z pełnym przekonaniem polecam firmę BigLetter jako profesjonalnego i... Piotr Kornelia - ocena (2) Cały proces zlecenia tłumaczenia był prosty wysłałam dokument i otrzymałam... Kornelia Marek - ocena (2) Zdecydowanie polecam, profesjonalne tłumaczenie i bardzo życzliwe podejście... Marek Julia - ocena (1) Współpraca z panią Beatą Matysiak to gwarancja najwyższego profesjonalizmu i... Julia Olena Tymoshchuk - ocena (1) Bardzo szybkie tłumaczenie, obsługa bardzo miła super polecam serdecznie :) Olena Tymoshchuk MoMo - ocena (1) Dziękuję za szybką pomoc w tłumaczeniu MoMo Paweł - ocena (1) Polecam, szybko, tanio. Paweł Swapnil - ocena (1) Bardzo polecam Trojmiejskie Centrum Tlumaczen. Tlumaczenie wykonane bardzo... Swapnil Jagoda - ocena (1) Dzień dobry jestem mega zadowolona z usługi które przeprowadziło biuro... Jagoda