Odradzam (2) Zdecydowanie odradzam wizytę w tym warsztacie. Ceny bardzo wysokie,... BR polecam firme (1) Naprawiałem auto moje marki Nissan hamulce wykonano fachowo Michał ... (1) Tego pseudo mechanika nie ma co polecać. Jak warsztat prowadził jego ojciec... Wiktor
Kowalski - opinia (1) NIE POLECAM TEGO MECHANIKA. NIE WIEM SKĄD POZYTYWNE OPINIE NA JEGO TEMAT.... Kowalski Ocena negatywna (1) Nie polecam tego mechanika. Nie wiem skąd pozytywne opinie na jego temat.... Kowalski może być (1) Mieszkam niedaleko i naprawiam tam samochody moje i rodziny. Co do fachowości... Marek Uwaga na ceny!!!! (1) Uwaga na ceny przed pracą podał cenę 80 zł za robociznę, po pracy żądał 180zł Ryszard Polecam firme fachowo usługa wykonana i terminie ,przejazdem przyjechałem z warszawy (1) nawalił układ wydechowy .Polecam firme fachowo usługa wykonana i terminie grzes fachowo sprawnie mozna zakupic układy wydechowe (1) tłumiki fabryczne ceny lewacyjne układ wydechowy fiat Adam Polecam z czystym sumieniem (1) Pospawanie osłony katalizatora zrobione od ręki w sobotę. Dobry kontakt.... Michał G bardzo szybko (1) Zostawiłam auto o godzinie 11, bez wcześniejszego umawiania się, a o 13 było... Ola Bardzo miła i fachowa obsługa (1) Szybko, części na miejscu w 30 min miałam zrobione auto :) polecam i ceny tez... Ania Świetny i profesjonalny serwis (1) Szybko, bardzo tanio chyba najtaniej w trójmieście Nikt