SUPER,POLECAM!!!! (1) Bardzo dobre domowe jedzenie,mily personel. SZYBKA DOSTAWA JEDZENIA .Jestem... Bartosz Pierwsza opinia napisana przez klienta (6) INTERNAUCI. Zamówiłem w tej pizzerii bo dobre mają opinie, ale jestem pewien,... kotlet Bajka! (1) Super jedzienie! Pierwszy raz tak dobrze zjadłem, że aż się pochwaliłem w... Michał
Ideał (1) Zamawiałem już nie raz i na miejscu o na dowóz, jedzonko oczywiście... Sopociak Super pizza (1) Świetna pizza - bardzo dobre ciasto, duuużo składników i wspaniały sos... Kasia Najlepsza w Sopocie (1) Póki co tylko zamówienia do domu, ale w 100% jestem zadowolony :) Jedzenie... M&M Super Pizza (1) Zdecydowanie najlepsza pizza w Sopocie, w dodatku ta szybka dostawa. Polecam... karn Polecam !!! (1) Po zlikwidowaniu jakiś czas temu pizzeri Brawa, nie było w Sopocie normalnej,... Michał TO TU DOBRZE ZJESZ :D (1) Zamówiliśmy jedzenie na wynos, doszło w pół godziny :) Bardzo spore porcje... Smakosze jedzenia - studenci :) Dobre i niedrogo (1) W Sopocie niestety ciężko o tanią knajpke nie nastawioną na zdzieranie z... mandolinka MEGA (1) Fenomenalna, tania, pyszna, syta, szybki dowóz . Najlepsza PIZZA jaką... szatan Plecam (1) Polecamy my i klienci jesteśmy zadowoleni z jedzenia naprawdę dobre ! Willa Karat BARDZO DOBRA PIZZA (1) PIZZA SUPER JAK WE WŁOSZECH, MIŁA I SYMPATYCZNA OBSŁUGA OSCAR GORĄCO POLECAM!!! (1) Bardzo dobre domowe jedzenie! Do każdego dania jest GRATIS zupa dnia -... Patrycja Bardzo dobre jedzenie (1) Zamówiłem schabowego i carbonarre. Wszystko było naprawde wyjatkowo smaczne,... Rafał To najlepsza pizzeria w Sopocie (1) Bardzo dobra i tania pizza Przemek Pozdrawiam totuzjesz (1) zamawialiśmy placka po cygańsku i pizze było bardzo pyszne. super ciasto a... Łukasz