Dobra pizza (1) Pizza jak zwykle dobra ale czas realizacji to dramat.Zadzwonilem,Pani... kamilek Porażka! Pizza z solą zamiast sera! (3) moje pierwsze zamówienie i od razu dramat, z całego zamówienia to w sumie... były klient SUPER SUPER SUPER (1) Bardzo mila obsluga w lokalu i dostawie .Jedzenie-palce lizac prawdziwe... staly bywalec
nowa stala klientka :-) (1) Dopiero wprowadzam sie do Sopotu....Mieszkanie w trakcie remontu a jeść... klientka z Poznanskiej oj totuzjesz (1) Jak dla mnie to najlepsza pizzeria w Sopocie. Ale od jakiegoś czasu mam... Krisone Jedzonko rewelacja tylko ten czas... (1) jedzonko przepyszne, ciepłe , dużo świeżych składników :) jeden minus czas... Biurwa :) Stały klient - opinia (1) Według mnie ToTuZjesz jest najlepszą pizzerią w trójmieście; pizza zawsze na... Stały klient Mala pizzeria z duzym potencjalem (1) Polecam,Bardzo mila obsluga w lokalu i dostawe ,jakosc potraw oraz pizzy na... Maciek Koszmar w nowy rok ! (3) Pisze ta opinie w związku z tym, iż zostałam do tego zachęcona, przez Pana... Natalia co raz to gorzej (2) Byłam stałą klientką i uwielbiałam pizze z to tu zjesz. Jednak ostatnio już 2... kat Najlepsze jedzenie (1) Zamawiam jedzenie do domu prawie codziennie i przypadkiem odkryłem to tu... smek Sacznie,pysznie,świeżo!!!! mniam!!!! (1) Gdy tylko zobaczyliśmy ulotkę, postanowiliśmy skorzystać i zaryzykować....... Ola POLECAM (1) Pizzeria znaleziona około 4 miesięcy temu, od tego czasu regularnie zamawiamy... 23 Marca POlecam! (1) przemiła obsługa, oferta rozbudowana:) nie kończy się na pizzy, można... Michał rewelka (1) obsługa extra,menu,kazdy cos napewno znajdzie dla siebie:)ceny bardzo... mcsopot BARDZO DOBRE JEDZENIE PO PROSTU PYCHA (1) Zamówiliśmy już drugi raz: pizze rewelacyjne,zupa i pierogi pyszne. Kierowca... Emilia z Bocznej w Sopocie Jak dla mnie bomba! (1) Co jakiś czas zamawiam papu do pracy. Testowałem już rożne firmy z okolic... maciejm na pewno świeże i smacznie!!! (1) Krotko i na temat. Jedzenie super, obsluga przemila, ceny jak najbardziej... Salon Styl w Sopocie Najlepsi w Sopocie! (1) Jedzenie jak dla mnie rewelacja, bardzo smaczne i co wazne swieze, odkrylem... Staly Klient z Chrobrego polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) polecam dobre jadło i jeszcze lepsze ceny czyli tanio i smacznie gus