To co było hasłem, staje się faktem.

Pisiarze bardzo nie lubią tego hasła, które w dosadny sposób nazywało, co z nimi zrobimy. Na naszych oczach realizuje się ten scenariusz. Te osiem gwiazdek rozpoczęło się w najlepsze. Trzeba było to zrobić wcześnie, a nie mieli byśmy 8 straconych lat, Sikorski miał rację, gdy mówił o watasze.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

I jesteście szczęśliwi? 8 gwiazdek i reszta nie ważna...co tam wolna kwota od podatku i różne inne bajeczki , typu kredyt zero procent itp.
Od lipca miały być emerytury stażowe i od lipca miała być zwiększona kwota zasiłku pogrzebowego. Macie swoje hasło ile można tylko tym żyć?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ich mentalność sprowadza się wyłącznie do owych ośmiu gwiazdek i na takim programie pojadą prosto do piekła. Podwójnego, bo najpierw wywołają piekło na ziemi a potem będą mieli powtórkę w zaświatach.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Potrzebne jest zaoranie PISu. Rozliczenie każdego draństwa tej bandy. Ich okopy, jakie zbudowali w obronie swoich interesów, poczynając od Trybunału Konstytucyjnego, Sądu Najwyższego KRSu - należy zburzyć, nie patrząc na to, że będzie się to kłóciło z ich zmanipulowanym prawem. Gdy dziki lokator włamuje się do twojego mieszkania i zmienia zamki, to nie możesz raczej liczyć że udostępni ci klucze.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

To jest straszno-śmieszne.
Mniemać, że da się skonstruować Ferrari czy inne Porsche na słomę to dopiero intelektualne osiągnięcie.
Mniemać, że 8* to dorobek kulturowy doskonale pasuje do antypisu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum

Gdynia - Na kogo głosować? (3 odpowiedzi)

Chciałem głosować na Szczurka ale wszyscy są do niego negatywnie nastawieni nagle, więc już nie...

Fajnopolacy chcą popolemizować ? Proszę bardzo, jestem do usług (3 odpowiedzi)

Kiedyś popularne było przewidywanie powtórki Budapesztu w Warszawie, teraz, po zwycięstwie Trumpa...

Czy ktoś ma dowody ? (4 odpowiedzi)

Na aresztowanie w stanie wojennym łowcy absurdów vel Zetjot ?